De urban Agility lessen van de Hondenkaravaan zijn interactieve lessen waarbij je de hond begeleidt bij het o.a. kruipen, springen, balanceren, lopen over natuurlijke hindernissen die je dagelijks tegen kunt komen. Het doel van de lessen is het samenwerken tussen mens en hond, we leren je je hond te begeleiden en op een rustige en veilige manier de hindernissen te kunnen nemen. Hierbij staat samenwerken echt centraal. We gaan uiteraard uit van de positieve trainingsmethode en als de hond een hindernis te spannend vindt, maken we een beginnetje en gaan gewoon verder naar de volgende hindernis. 

Tijdens de Urban Agility lessen nemen we ook de commando’s: Op, onderdoor, come by en over onder de loep, ook vinden we het blijven oefenen aan de slappe lijn belangrijk en dit zal ook regelmatig terugkomen in de lessen. De lessen zullen iedere week op een andere locatie zijn. De Lessen in Ridderkerk zijn op zaterdag en in Alblasserdam op vrijdagmiddag. 

 

Door samen Urban Agility uit te voeren kun je de dagelijkse wandeling nog leuker maken, versterk je de band met je hond, leer je de hond nog bewuster worden van zijn/haar lijf en  is ook nog eens erg leuk om samen te doen. 

Data en tijden

Ridderkerk
Zaterdag 11.35 uur  

Diverse locaties. Trainingsrooster ontvang je na inschrijving. 

Alblasserdam
Vrijdag 15.45 uur 

Diverse locaties. Trainingsrooster ontvang je na inschrijving. 


Wil je bij een van onze lessen komen kijken? Dat is geen probleem. Neem van te voren wel even contact met ons op, zodat wij kunnen doorgeven waar we op dat moment zijn. Soms worden lessen verschoven (bijvoorbeeld i.v.m het weer) en zijn wij niet op de afgesproken locatie. Zorg dat je er niet voor niets staat en geef ons tijdig even een berichtje. Dit kan via e-mail dehondenkaravaan@gmail.com of whatsapp 06 37 44 03 33. Bellen kan ook. Let op: spreek bij geen gehoor altijd onze voicemail in. Alleen dan bellen wij terug. 

trainers

Trainer voor deze groep is Simone.

Tarief

Introductie lessen mogelijk. 4 lessen voor € 80,00. Daarna is het mogelijk om groepslessen via één van onze trajecten te volgen. Trajecten zijn bij ons voordeliger. Klik op onderstaande knop en kijk onder 'groepslessen'. 

Aanvullend

Per trainer worden er maximaal 3 cursisten ingedeeld. Zo is er voldoende begeleiding en ruimte voor vragen.  

  

Urban Agility kan ook als privé les gevolgd worden. Neem voor meer info contact met ons op. 


Vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.