Altijd al de leukste foto's van jouw hond willen maken maar staat hij structureel op wanneer je zelf met jouw camera er klaar voor zit? Dan is Trick en Klik iets voor jullie. In dit leuke en leerzame blok leer je jouw hond om op een ontspannen manier te poseren voor een camera. Voor sommige honden kan een camera namelijk best een eng ding zijn. Zo'n gek groot oog dat je aankijkt.. Met Trick en Klik leer je jouw hond op verschillende manier een leuke 'trick' doen. waar een fijne beloning op volgt. Natuurlijk kan daarbij het commando 'blijf' niet ontbreken! Aan het eind van de lessen kan jij de leukste foto's van jouw hond maken. Naast de oefeningen leren wij je namelijk ook het beste uit jouw camera te halen. Of dit nu een professionele camera is of een telefoon. 

 

In dit korte trainingsblok leer verschillende, bij jouw hond passende oefeningen en het commando blijf. Denk aan buig, zwaai, koppie scheef.. Alles voor een leuke foto pose. Of wat dacht je van het leren van een selfie! Je leert verschillende technieken en handige tools. Dit blok bevat 4 basislessen en is voor alle honden toegankelijk. Wel is het belangrijk dat het voor de hond niet te stressvol is om rondom andere honden te zijn. Wij vinden een fijne leeromgeving belangrijk en niet alle honden kunnen makkelijk met vreemde soortgenoten, ook niet aan de lijn. Twijfel je of dit blok iets voor jou en jouw hond is neem dan contact op. 

Met een groepstraject kun je trick & click volgen. Heb je geen traject bij ons dan kun je ook kiezen voor een kort blok van 4 lessen.

Sta en blijf voor de foto

Maak de leukste selfies!


Tarieven

Blok van 4 lessen € 70,00 Ook te volgen als onderdeel van een traject met meerdere groepslessen/individuele lessen. Voor die tarieven ga je naar onderstaande knop 'Naar tarieven' en kijk je onder groepslessen. 

data en tijden

Voor dagen en tijden kijk je in onze agenda. Klik op onderstaande knop om naar onze agenda te gaan en kijk onder 'trick & klik. 

aanvullend

Per trainer worden er maximaal 3 cursisten ingedeeld. Zo is er voldoende begeleiding en ruimte voor vragen. In principe is het niet wenselijk om tijdens een lopend Trick & klik in te stromen. Het is fijner om als cursist dit blok vanaf het begin te volgen. Uiteraard staat het u vrij om contact op te nemen of instroom onder bepaalde omstandigheden mogelijk is.

 

Trick & klik kan ook als privé les gevolgd worden. 


Vragen en aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.