neus en koppie gebruiken

Een hond zijn koppie en neus laten gebruiken is bijna net zo onmisbaar als ademhalen. Groot of klein, rashond of niet: ze zijn gemaakt voor puzzel en speurwerk. Ieder op zijn eigen niveau, maar voor alle honden leuk. In de les hersenwerk kijken we naar wat jouw hond kan en wat we jouw hond kunnen leren op het gebied van nadenken en snuffelen. We kijken naar allerlei hulpmiddelen om mee te werken, zodat jij als hondenbegeleider een grote rugzak met tools krijgt om thuis regelmatig met jouw hond bezig te zijn. Hersenwerk is individueel of semi-individueel te volgen (zie aanvullende info). Hersenwerk is geschikt voor honden van alle leeftijden. 

Tarieven

Blok van 4 lessen € 70,00 Ook te volgen als onderdeel van een traject met meerdere groepslessen/individuele lessen. Voor die tarieven ga je naar onderstaande knop 'Naar tarieven' en kijk je onder groepslessen. 

data en tijden

Voor dagen en tijden kijk je in onze agenda. Klik op onderstaande knop om naar onze agenda te gaan en kijk onder 'hersenwerk'. 

aanvullend

Per trainer worden er maximaal 3 cursisten ingedeeld. Zo is er voldoende begeleiding en ruimte voor vragen. In principe is het niet wenselijk om tijdens een lopend hersenwerk in te stromen. Het is fijner om als cursist dit blok vanaf het begin te volgen. Uiteraard staat het u vrij om contact op te nemen of instroom onder bepaalde omstandigheden mogelijk is.

 

Hersenwerk kan ook als privé les gevolgd worden. 

 


vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.