Er melden zich veel mensen bij ons aan met de vraag of ze de hond kunnen leren beter aan de lijn te lopen. Het goede nieuws is: ja dat kan! Het slechte nieuws: meestal kost het aardig wat investeringstijd. Maar wanneer je genoeg handvatten krijgt en de tijd kan investeren is het een enorm leuke training. Trekken aan de lijn werkt voor veel honden belonend: ze komen waar ze willen zijn. De hond leren dat niet trekken aan de lijn ook iets kan opleveren is een leuke zoektocht. Zeker pittig voor sommige, maar zeker de moeite waard. 

In dit korte trainingsblok leer je de basis van het lopen aan de lijn. Je leert verschillende technieken en handige tools. Dit blok bevat 4 basislessen en is voor alle honden toegankelijk. Wel is het belangrijk dat het voor de hond niet te stressvol is om rondom andere honden te zijn. Wij vinden een fijne leeromgeving belangrijk en niet alle honden kunnen makkelijk met vreemde soortgenoten, ook niet aan de lijn. Twijfel je of dit blok iets voor jou en jouw hond is neem dan contact op. Dan kijken wij naar wat het beste bij jullie situatie past. Na lijn werk kun je doorstromen naar bijvoorbeeld onze praktijk training. Daar ga je verder met alle zaken die je in dit blok hebt geleerd. Zo kun je het ook in de praktijk leren toepassen. 


Tarieven

Blok van 4 lessen € 70,00. Ook te volgen als onderdeel van een traject met meerdere groepslessen/individuele lessen. Voor die tarieven ga je naar onderstaande knop 'Naar tarieven' en kijk je onder groepslessen. 

data en tijden

Voor dagen en tijden kijk je in onze agenda. Klik op onderstaande knop om naar onze agenda te gaan en kijk onder 'lijn werk'. 

aanvullend

Per trainer worden er maximaal 3 cursisten ingedeeld. Zo is er voldoende begeleiding en ruimte voor vragen. In principe is het niet wenselijk om tijdens een lopend Lijn werk in te stromen. Het is fijner om als cursist dit blok vanaf het begin te volgen. Uiteraard staat het u vrij om contact op te nemen of instroom onder bepaalde omstandigheden mogelijk is.

 

Lijn werk kan ook als privé les gevolgd worden. 


vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.