Besef van lijf en leden is om meerdere manieren een mooi uitgangspunt om te trainen. Naast dat jij beter leert kijken naar het lichaam van jouw hond kan het ook bijdragen aan een hond die zekerder van zichzelf wordt. Onze 'Besef van lijf en leden' heeft veel invloeden uit Tellington T-Touch en elementen als grondwerk en freework komen dan ook voorbij. Tevens wordt er gewerkt met verschillende manieren van aanlijnen en uitleg over aanrakingen die het lichaamsbesef van de hond kunnen vergroten. Dit blok is geschikt voor zowel honden die onzeker zijn als honden die snel hoog in hun energie komen. De lessen zijn een introductie tot verdere training. Indien gewenst kan er na het blok op individueel niveau verder gewerkt worden. 


Tarieven

Blok van 4 lessen € 70,00. Ook te volgen als onderdeel van een traject met meerdere groepslessen/individuele lessen. Voor die tarieven ga je naar onderstaande knop 'Naar tarieven' en kijk je onder groepslessen. 

data en tijden

Voor dagen en tijden kijk je in onze agenda. Klik op onderstaande knop om naar onze agenda te gaan en kijk onder 'Balans training'. 

aanvullend

Per trainer worden er maximaal 3 cursisten ingedeeld. Zo is er voldoende begeleiding en ruimte voor vragen. In principe is het niet wenselijk om tijdens een lopend balans training in te stromen. Het is fijner om als cursist dit blok vanaf het begin te volgen. Uiteraard staat het u vrij om contact op te nemen of instroom onder bepaalde omstandigheden mogelijk is.

 

Balanstraining kan ook als privé les gevolgd worden.


vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.