Wanneer wij één oefening moeten aanwijzen die wij het belangrijkste vinden dan staat hier komen waarschijnlijk erg hoog op de lijst. Een hond die betrouwbaar hier komt krijgt meer vrijheden en zorgt voor veiligere situaties. Toch is het aanleren en onderhouden van het commando hier soms een uitdaging. Er zijn zoveel zaken waar jouw hond door afgeleid kan worden. Toch is het een essentieel onderdeel van de opvoeding en een must voor iedere hondenbegeleider. Zelfs wanneer jouw hond om welke reden dan ook echt niet los kan is het commando hier handig. Het versterkt de band (want voor het hier komen is er altijd wat leuks te halen) en het geeft jou als begeleider een goed gevoel. 

In dit korte trainingsblok leer je de basis van het hier komen. Je leert verschillende technieken en handige tools. Dit blok bevat 4 basislessen en is voor alle honden toegankelijk. Wel is het belangrijk dat het voor de hond niet te stressvol is om rondom andere honden te zijn. Wij vinden een fijne leeromgeving belangrijk en niet alle honden kunnen makkelijk met vreemde soortgenoten, ook niet aan de lijn. Twijfel je of dit blok iets voor jou en jouw hond is neem dan contact op. Dan kijken wij naar wat het beste bij jullie situatie past. Na Hierrr kun je doorstromen naar bijvoorbeeld onze praktijk training. Daar ga je verder met alle zaken die je in dit blok hebt geleerd. Zo kun je het ook in de praktijk leren toepassen. 

Tarieven

Blok van 4 lessen € 70,00. Ook te volgen als onderdeel van een traject met meerdere groepslessen/individuele lessen. Voor die tarieven ga je naar onderstaande knop 'Naar tarieven' en kijk je onder groepslessen. 

data en tijden

Voor dagen en tijden kijk je in onze agenda. Klik op onderstaande knop om naar onze agenda te gaan en kijk onder 'Hierrr'. 

aanvullend

Per trainer worden er maximaal 3 cursisten ingedeeld. Zo is er voldoende begeleiding en ruimte voor vragen.  In principe is het niet wenselijk om tijdens een lopend Hierrr in te stromen. Het is fijner om als cursist dit blok vanaf het begin te volgen. Uiteraard staat het u vrij om contact op te nemen of instroom onder bepaalde omstandigheden mogelijk is.

 

Hierrr kan ook als privé les gevolgd worden. 


vragen en aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.