niet veel ruimte

Een beetje creatieveling heeft niet veel ruimte nodig om te trainen met de hond. Met 'training op de m2' laten wij dat zien. We trainen letterlijk op een paar vierkante meter en moeten het doen met de materialen die in die ruimte passen. Denk aan leuke oefeningen en commando's aanleren. Makkelijk om mee naar huis te nemen want als het in onze paar vierkante meter kan, dan kan het zeker ook in jouw woonkamer! Zo is hondentraining voor jullie altijd dichtbij. Training op de m2 geven wij gemiddeld 1 keer per week. De les is geschikt voor honden van alle leeftijden. 


Tarieven

Training op de m2 is als losse les of strippenkaart af te nemen. Mensen met een groepsmaandabonnement betalen een toeslag van € 5 euro per les. Voor de tarieven ga je naar onderstaande knop 'Naar tarieven' en kijk je onder 'Training op de m2'. Betalingen van € 100,00 zijn in termijnen te betalen. De meeste groepslessen gaan per blokken van 4 lessen. 

data en tijden

Voor dagen en tijden kijk je in onze agenda. Klik op onderstaande knop om naar onze agenda te gaan en kijk onder 'training op de m2. 

aanvullend

Deze les zit tussen een individuele en een groepsles in. De lessen zijn individueel maar hebben een lager tarief dan een individuele les. Soms is het mogelijk om de les ook met één andere cursist te volgen. Dit bijvoorbeeld wanneer er een leuke match is met de honden onderling.