neus en koppie gebruiken

Een hond zijn koppie en neus laten gebruiken is bijna net zo onmisbaar als ademhalen. Groot of klein, rashond of niet: ze zijn gemaakt voor puzzel en speurwerk. Ieder op zijn eigen niveau, maar voor alle honden leuk. In de les hersenwerk kijken we naar wat jouw hond kan en wat we jouw hond kunnen leren op het gebied van nadenken en snuffelen. We kijken naar allerlei hulpmiddelen om mee te werken, zodat jij als hondenbegeleider een grote rugzak met tools krijgt om thuis regelmatig met jouw hond bezig te zijn. Hersenwerk is individueel of semi-individueel te volgen (zie aanvullende info). Hersenwerk is geschikt voor honden van alle leeftijden. 

Tarieven

Hersenwerk is als losse les of strippenkaart af te nemen. Mensen met een groepsmaandabonnement betalen een toeslag van € 5 euro per les. Voor de tarieven ga je naar onderstaande knop 'Naar tarieven' en kijk je onder 'Training op de m2'. Betalingen van € 100,00 zijn in termijnen te betalen. De meeste groepslessen gaan per blokken van 4 lessen. 

data en tijden

Voor dagen en tijden kijk je in onze agenda. Klik op onderstaande knop om naar onze agenda te gaan en kijk onder 'hersenwerk'. 

aanvullend

Deze les zit tussen een individuele en een groepsles in. De lessen zijn individueel maar hebben een lager tarief dan een individuele les. Soms is het mogelijk om de les ook met één andere cursist te volgen. Dit bijvoorbeeld wanneer er een leuke match is met de honden onderling.


vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.