Samen met jouw hond ga je oefeningen aanleren en die vervolgens tijdens het lopen van een parcours uitvoeren. De oefeningen komen uit sporten zoals behendigheid, speuren en obedience. Maar ook jachtsport, hoopers en balans komt voorbij. 

In de trainingen leren we oefeningen aan of bouwen we niveau uit. We werken elke 4 lessen naar een parcours. De mensen die het leuk vinden kunnen tussendoor een wedstrijd doen (onderling). Dit doen wij alleen wanneer we zien dat het wedstrijd element geen (te) grote druk bij de hond legt.   

 

De oefeningen kunnen op eigen niveau gedaan worden. Wil je liever niet dat jouw hond los loopt, dan is dit geen probleem. 


ZATERDAG OCHTEND

Zaterdagochtend wordt de combi sport in een groepje gegeven. Met ongeveer 5 andere cursisten leer je verschillende oefeningen aan uit verschillende sporten. De lessen vinden plaats op de parkeerplaats van sportpark Bolnes aan de Kievitsweg in Ridderkerk. In de winter kunnen we bij slecht weer uitwijken naar een kleine binnenlocatie. Dit wordt van te voren gecommuniceerd. 

WOENSDAGAVOND

Op woensdagavond geven we les in een kleine overdekte loods. De opzet van de woensdag is 1 op 2, dus 2 cursisten op 1 trainer. Indien honden goed bij elkaar kunnen dan is 1 op 3 mogelijk, maar niet standaard de opzet. Gezien de kleinschalige opzet heeft deze groep een wat hoger tarief en beperkter plek dan de zaterdag ochtend. 


VRAGEN OF AANMELDEN

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.