Puppybegeleiding

Trainen met een pup kan bij ons al vanaf 8 weken. Onze opvoed trajecten zijn individueel en daardoor altijd op maat van mens en hond gemaakt. In dit traject wordt gekeken naar het karakter van de hond en de combinatie met zijn omgeving. Vervolgens wordt de training daarop aangepast. Wij hebben er een aantal jaar geleden voor gekozen om opvoed cursussen niet meer in groepen te doen. Dit omdat wij zagen dat veel pups overprikkeld werden van alle drukte in een puppy groepje, wat de ontwikkeling niet altijd ten goede kwam. Daarbij bleven eigenaren met veel vragen zitten. 

Bij een individueel opvoed traject is er ruimte om voldoende vragen te stellen. Opvoeden is een lang traject waar wij graag betrokken bij willen zijn. Daarom bieden wij naast losse lessen en strippenkaarten ook jaarabonnementen aan.

 

Dit traject is in verhouding tot losse lessen en strippenkaarten het voordeligste. Maandelijks betaal je een vast bedrag, waarvoor je een jaar lang bij ons kan trainen. Meer info hierover vindt je onder 'tarieven'. Vanaf ongeveer 7 á 8 maanden kan de pup instromen in één van onze groepslessen. Daarbij kijken we uiteraard wel of dit geschikt is voor baas en hond. 

Puppy fitness

Naast het opvoed traject geven wij ook puppy fitness. Fit voor lichaam én geest, want bij deze lessen gaan we kijken naar bewust bewegen voor jouw pup en doen we hersenwerk. Zeker jonge honden die nog niet ver mogen lopen, maar wel al barsten van de energie kunnen veel baat hebben bij een dergelijk traject omdat ze op een verantwoorde manier energie kwijt kunnen. Puppy fitness kan naast een regulier opvoed traject gevolgd worden.  De lessen zijn net als de opvoed lessen 1 op 1. 

 


hersenwerk

Hersenwerk is ook geschikt voor pups. Bij de training hersenwerk leren we de pup om zijn neus te gebruiken en op die manier de wereld beter te verkennen. Klik op onderstaande knop voor meer info. 

trainen op de m2

Trainen op de m2 is ook geschikt voor pups. De oefeningen worden aangepast aan wat de pup aan kan. Trainen op de m2 is geen vervanging van een opvoedtraject, maar een mooie ondersteuning bij de band opbouw met jouw pup.