Balans en coördinatie training is in opkomst. Dit is niet zomaar: goede begeleiding bij deze oefeningen kan bijdragen aan een stabiele hond met zelfbewustzijn voor lijf en leden. Balans training gaat niet om hoe snel je iets kan doen, maar hoe precies je de oefening kan uitvoeren. Omdat je jouw hond helpt bij deze oefeningen, werk je ook samen aan de band. Want samen een oefening goed volbrengen: daar groeit iedereen van! 

In balans training oefen je met verschillende ondergronden en attributen. Iedere cursist werkt op een eigen niveau aan eigen doelen. Zo kan er om een bepaalde reden gekozen worden om de voorhand óf juist de achterhand te trainen. De lessen worden gegeven in korte blokken en bevatten info waar je thuis makkelijk mee aan de slag kan. Wil je meer balanstraining, dan is dit privé te volgen via In Hondsnaam.


Tarieven

Groepslessen zijn als strippenkaart of maandabonnement af te nemen. Voor de tarieven ga je naar onderstaande knop 'Naar tarieven' en kijk je onder groepslessen. Betalingen van € 100,00 zijn in termijnen te betalen. De meeste groepslessen gaan per blokken van 4 lessen. 

data en tijden

Voor dagen en tijden kijk je in onze agenda. Klik op onderstaande knop om naar onze agenda te gaan en kijk onder 'Balans training'. 

aanvullend

Per trainer worden er maximaal 5 cursisten ingedeeld. Zo is er voldoende begeleiding en ruimte voor vragen. In principe is het niet wenselijk om tijdens een lopend balans training in te stromen. Het is fijner om als cursist dit blok vanaf het begin te volgen. Uiteraard staat het u vrij om contact op te nemen of instroom onder bepaalde omstandigheden mogelijk is.

 

Balanstraining kan ook als privé les gevolgd worden. Zie voor meer info en tarieven 'gedragsbegeleiding'.   


vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.