Puppybegeleiding

Begeleiding van jou pup. Individueel en op maat gemaakt, waarbij alle belangrijke aspecten uit een hondenleven voorbij komen. 

gedragsbegeleiding

Voor alle zaken die even niet goed lopen of die (opnieuw) aangeleerd moeten worden. Vanaf 7 maanden. 

kind & hond

Omdat alle individuen soms aan elkaar moeten wennen en moeten leren hoe je een team kunt worden. 


Praktijk training

Trainen op verschillende locaties om plaatsgebonden leren tegen te gaan. Geschikt voor honden vanaf ongeveer 8 maanden.

Combi sport

Voor wie graag afwisseling wilt en wekelijks bezig wilt zijn met zijn of haar hond. Bij combi sport komen elementen uit verschillende sporten voorbij.

Clicker training

Werken met een clicker, hoe doe je dat precies? Introductie van een paar lessen over hoe en of de clicker een geschikt hulpmiddel is voor jou en jouw hond. 


Balans training

Wanneer je 4 poten hebt om je druk over te maken is het wel handig dat ze ook alle 4 meerwerken. Bij de balanstraining kijken we naar het lichaamsbewustzijn van jouw hond en waar we verbeteringen kunnen aanbrengen. 

Lijn werk

Kort traject ter introductie van het lopen aan de lijn. Een traject waarin je op een leuke manier leert het trekken aan de lijn te verminderen en de band te verbeteren. 

Hierrr

Kort traject ter introductie van het aanleren of verbeteren van het hier komen van jouw hond. Je leert leuke oefeningen om thuis verder mee aan de slag te gaan. 


Trick & klik

Kan jouw hond poseren voor een foto? In deze leuke uitdagende reeks lessen leer je de hond op een positieve manier verschillende oefeningen om zo de mooiste foto's van hem te kunnen maken. Ultiem samenwerk! 

training op de m2

Niet voor alle hondentraining heb je veel ruimte nodig. Bij de training op de m2 gebruiken we wat past in een paar vierkante meter. Leuk om mee te nemen voor de training thuis. 

hersenwerk

Werken met zijn neus is voor de hond zijn lust en leven. Bij hersenwerk kijken we naar verschillende oefeningen met zijn neus én met zijn koppie.