Rally mix

Dit ga je doen

Samen met jouw hond ga je oefeningen aanleren en die vervolgens tijdens het lopen van een parcours uitvoeren. De oefeningen komen uit sporten zoals behendigheid, speuren en obedience. 

In het parcours staan bordjes, waarop de oefeningen staan die je moet uitvoeren. Je loopt van bordje tot bordje, tot je het hele parcours gehad hebt. 

 

De oefeningen kunnen op eigen niveau gedaan worden. Wil je liever niet dat jouw hond los loopt, dan is dit geen probleem. 


Kosten

6 Praktijklessen 
€ 75,00 

 

Betaling kan na inschrijving via bankoverschrijving of pin-betaling bij de eerste les.  

 

Gemiste groepslessen kunnen later worden ingehaald. Voorwaarden hiervoor volgt na inschrijving. 

Gespreid betalen
Wil je graag bij ons trainen maar is het bedrag in één keer te veel? Het is mogelijk om het bedrag in maandtermijnen te voldoen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden. 

locatie

De trainingen vinden plaats op het parkeerterrein van sportpark Bolnes, aan de Kievitsweg in Ridderkerk. Soms wordt er gebruik gemaakt van ons speelterrein voor de lessen. Ons speelterrein bevindt zich ook aan de Kievitsweg, op een paar honderd meter van het parkeerterrein. 

Data en tijden

Blok 2 2018
Zaterdag 10.00 uur - 10.45 uur 

15 sept, 22 sept, 13 okt, 20 okt, 27 okt, 03 nov

 

Aanvullend

Om deze lessen te kunnen volgen moet jouw hond bekend zijn met de basiscommando's zoals zit, af, blijf, volg en kom hier. 

 

Bij elk blok is er les voor maximaal 4 cursisten per trainer. Er staan maximaal 2 trainers op een groep. 

Het is mogelijk om tijdens een blok in te stromen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

 

Rally mix is ook als privé training te volgen. Hiervoor gelden de privé training tarieven.  info@dehondenkaravaan.nl    |      06 37 44 03 33 |     kvk 52007316   |     NL 87 RABO 0305 5451 91

Hondentraining Ridderkerk e.o. | Voor trainingslocaties klik hier.