Karavaan wandeling

De Karavaan wandeling is een wekelijkse wandeling met baasjes en honden die trainen bij De Hondenkaravaan of waarvan de honden met de uitlaatservice meegaan. 

Tijdens de wandeling is er ruimte om vragen te stellen over het gedrag van jouw hond en om kleine oefeningen te doen die relevant zijn voor het lopen in een bos of park. In sommige gevallen is het ook een goede plek om honden te laten wennen aan andere mensen en andere honden. Daarom kunnen honden die nog niet betrokken zijn bij De Hondenkaravaan in principe niet mee lopen. Wij willen liever de honden eerst kennen zodat we kunnen inschatten of de wandeling een fijne toegevoegde waarde voor hun is. 

 

Het is tijdens de wandeling niet verplicht om de honden los te laten, ook niet als onze route door een losloop park gaat. 

 


Kosten

Losse wandeling
€ 7,50
10 rittenkaart
€ 60,00 

Locatie

De lessen starten vanaf een centraal punt in de gemeente Ridderkerk. Deze kunnen soms variëren, zodat de routes die worden gelopen afwisselend blijven. Startpunten zijn o.a. het parkeerterrein van sportpark Bolnes, het parkeerterrein van het Oosterpark en het Waalbos in Rijsoort. Het startschema wordt aan iedere deelnemer tijdig toegezonden.

Data & tijden

Vanaf eind maart 2019

 

Aanvullend

Voor het volgen van dit blok dienen jij en jouw hond fysiek in goede gezondheid te zijn.  

 

Instroom is mogelijk maar alleen voor cursisten van De Hondenkaravaan. Ben je geen cursist en wil je toch meelopen? In de meeste gevallen plannen we daarvoor een intake. Daarvoor hanteren wij de reguliere intake kosten. 

De lessen zijn ook één op één te volgen. Hiervoor geldt het tarief voor een privétraining. info@dehondenkaravaan.nl    |      06 37 44 03 33 |     kvk 52007316   |     NL18KNAB 0257794638

Hondentraining Ridderkerk e.o. | Voor trainingslocaties klik hier.