Clicker training

Dit ga je doen

 

Het leervermogen van honden is geweldig. Met geduld en inzet kun je ze een hoop leren. Essentieel daarvoor is wel dat je als baas goed kan belonen. Dan bedoel ik niet alleen de vorm van de beloning, maar zeker ook het moment waarop de beloning gegeven wordt. Veel hondentrainers werken daarom met een clicker (of een click-woord, gebaseerd op hetzelfde idee). Een clicker is een klein doosje dat 'click' zegt op het moment dat je het indrukt. De hond wordt geleerd dat deze 'click' iets fijns is. Zo kan je veel beter leren timen en zijn jullie samen tot geweldige dingen in staat! 

 

Clicker training vraagt een zorgvuldige opbouw. In deze reeks lessen gaan we daar mee aan de slag. Ik ga je leren om met de clicker (of click-woord) leuke trucjes aan jouw hond te leren. Niet omdat we er een circus hond van willen maken, maar omdat het een geweldige manier is om aan jullie onderlinge band te werken. Zeg nou zelf.. je bent toch de hit van elke verjaardag als jouw hond iets super cools kan?  

 

 

 


Kosten

6 praktijklessen 
€ 75,00

 

Betaling kan na inschrijving via bankoverschrijving of pin-betaling bij de eerste les.  

 

 

Gemiste groepslessen kunnen later worden ingehaald. Voorwaarden hiervoor volgt na inschrijving. 

Gespreid betalen
Wil je graag bij ons trainen maar is het bedrag in één keer te veel? Het is mogelijk om het bedrag in maandtermijnen te voldoen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden. 

 

Locatie

De trainingen vinden plaats op het parkeerterrein van sportpark Bolnes, aan de Kievitsweg in Ridderkerk. Soms wordt er gebruik gemaakt van ons speelterrein voor de lessen. Ons speelterrein bevindt zich ook aan de Kievitsweg, op een paar honderd meter van het parkeerterrein. 

Data en tijden

Zaterdag 10.00 uur - 10.45 uur
10 nov, 17 nov, 24 nov, 01 dec, 08 dec, 15 dec, 

Aanvullend

Voor het volgen van deze cursus is het handig als jouw hond in ieder geval de basis commando's zit, af en blijf beheerst. 

 

Bij elk blok is er les voor maximaal 4 cursisten per trainer. Er staan maximaal 2 trainers op een groep. 

Het is mogelijk om tijdens een blok in te stromen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

 

Clicker training is ook als privé training te volgen. Hiervoor gelden de privé training tarieven. info@dehondenkaravaan.nl    |      06 37 44 03 33 |     kvk 52007316   |     NL 87 RABO 0305 5451 91

Hondentraining Ridderkerk e.o. | Voor trainingslocaties klik hier.