balans training

Balans en coördinatie training is in opkomst. Dit is niet zomaar: goede begeleiding bij deze oefeningen kan bijdragen aan een stabiele hond met zelfbewustzijn voor lijf en leden. Balans training gaat niet om hoe snel je iets kan doen, maar hoe precies je de oefening kan uitvoeren. Omdat je jouw hond helpt bij deze oefeningen, werk je ook samen aan de band. Want samen een oefening goed volbrengen: daar groeit iedereen van! 

In balans training oefen je met verschillende ondergronden en attributen. Iedere cursist werkt op een eigen niveau aan eigen doelen. Zo kan er om een bepaalde reden gekozen worden om de voorhand óf juist de achterhand te trainen. De lessen worden gegeven in korte blokken en bevatten info waar je thuis makkelijk mee aan de slag kan. Wil je meer balanstraining, dan is dit privé te volgen via In Hondsnaam.


TARIEVEN

Blok van 4 lessen
€ 54,00 

Gespreid betalen
Dit blok kan niet in delen betaald worden.

LOCATIE EN TIJDEN

Terrein Eurkea, Koninginneweg 83, Rotterdam

 

Maandag 20.15 uur - 21.00 uur
01, 08, 15 en 29 april 
03, 17, 24 juni en 01 juli 
Najaar volgt

AANVULLEND

Per trainer worden er maximaal 4 cursisten ingedeeld. Zo is er voldoende begeleiding en ruimte voor vragen.  

Het is mogelijk om tijdens een blok in te stromen.Uiteraard betaal je dan alleen de lessen vanaf de instroom.  Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Puppy training is ook als privé training te volgen, in lessen van 45 minuten of 25 minuten. Hiervoor gelden de privé training tarieven. Onze privé trainingen zijn per 1 jan 2019 onder gebracht onder de naam ‘In Hondsnaam’


vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


info@dehondenkaravaan.nl    |      06 37 44 03 33 |     kvk 52007316   |     NL18KNAB 0257794638

Hondentraining Ridderkerk e.o. | Voor trainingslocaties klik hier.