Vuurwerk & geluiden

De geluiden training is er op gericht om de associaties die jouw hond heeft met een naar geluid langzaam te gaan neutraliseren. De training is 1 op 1. De trainingsmomenten worden na aanmelding ingeplant. 

 

Een hond met angst helpen kost veel tijd en geduld.  Het traject hangt ook af hoe erg de angst is of hoe deze is ontstaan. Veel honden zijn door een nare gebeurtenis bang geworden voor een bepaald geluid. Ook kan het zijn dat een hond van nature sneller angstig is of heeft hij in de belangrijke socialisatieperiode niet voldoende positieve ervaringen opgedaan met geluiden. Het hangt van deze gegevens af hoe behandelbaar het probleem is. Voor je start met trainen hebben wij daar een uitgebreid gesprek over en bespreken we de prognose. In alle gevallen vraagt dit tijd én geduld van de baas! Het is van belang dat alle huiswerk oefeningen worden gedaan. Alleen zo kunnen wij samen gaan voor het beste resultaat!


Voorwaarden

Een voorwaarden voor de training is dat er een voldoende basis gehoorzaamheid is. In bepaalde gevallen is het nodig om hier eerst aandacht aan te besteden. In het traject kan er dan, naast de oefeningen voor de angst, ook huiswerk voor gehoorzaamheid gegeven worden. Uiteraard wordt de keuze hiervoor onderbouwt. 

Locatie

De trainingen worden gehouden op locaties in de buurt van ons trainingsveld, maar niet daar op. Wij willen voorkomen dat de hond ons terrein aan iets vervelends gaat linken. Cursisten die meer lessen bij ons volgen kunnen daar negatieve gevolgen van ondervinden. 

Na aanmelding wordt gezamenlijk naar de trainingslocaties gekeken. 

Kosten

6 lessen van 25 minuten
€ 141,00

10 lessen van 25 minuten

€ 225,00info@dehondenkaravaan.nl    |      06 37 44 03 33 |     kvk 52007316   |     NL18KNAB 0257794638

Hondentraining Ridderkerk e.o. | Voor trainingslocaties klik hier.