Praktijk basis

Dit ga je doen

'Praktijk Training Basis' is de opvolger van 'Basis Gehoorzaamheid' en onze puppy cursus. In dit blok ga je alle aangeleerde stof herhalen en het niveau hier van uitbouwen. Je traint dit blok niet op één vaste locatie maar op verschillende, voor de training relevante, locaties. Denk hierbij aan het winkelcentrum, de kinderboerderij, ov training en een bezoek aan het park. Naast het uitbouwen van de gehoorzaamheid oefeningen komt ook mentale uitdaging, zoals speuren, dit blok terug. Net als bij al onze andere trainingen heeft dit blok een theorieles over hondengedrag. 

'Praktijk Training Basis' is ook te doen wanneer je op een andere hondenschool cursus gevolgd hebt en de aangeleerde oefeningen bij ons 'in de praktijk wilt brengen'. 

 


Kosten

7 praktijklessen en 2 theorielessen
€ 112,50 


Introducé theorieles (beide lessen)
€ 12,50

Betaling kan na inschrijving via bankoverschrijving of pin-betaling bij de eerste les.  

 

Gemiste lessen
Gemiste groepslessen kunnen later worden ingehaald. Voorwaarden hiervoor volgt na inschrijving. 

Gespreid betalen
Wil je graag bij ons trainen maar is het bedrag in één keer te veel? Het is mogelijk om het bedrag in maandtermijnen te voldoen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden. 

Data en tijden

 

Blok 3 2018
Zaterdag 12.15 uur - 13.00 uur 
15 sept, 22 sept, 08 okt*, 13 okt, 20 okt,
27 okt, 03 nov

Theorieles 11 sept & 18 sept 


* I.v.m. vakantie trainers is er éénmalig optioneel les op maandagavond 08 oktober. Indien het niet mogelijk is om hier aan deel te nemen wordt deze les uiteraard niet doorberekend. 

 

Blok 4 2018 
Zaterdag 12.15 uur - 13.00 uur 
17 nov, 24 nov, 01 dec, 08 dec,
15 dec, 22 dec, 05 jan
Theorieles data volgt

 

Locatie

De locatie voor deze training varieert. Een deel van de lessen vindt plaats op het parkeerterrein van sportpark Bolnes in Ridderker of op ons speelterrein. De lessen op locatie zijn in Ridderkerk of Rotterdam-Zuid. Het trainingsschema varieert per blok, na aanmelding ontvang je het overzicht. 

Aanvullend

Per trainer worden er maximaal 4 cursisten ingedeeld. Zo is er voldoende begeleiding en ruimte voor vragen.  

 

Je doet bij ons geen examen. In de lessen ziet de trainer hoe het niveau. Wanneer voldoende ontvang je aan het eind van het blok een certificaat. Na afronding van basis gehoorzaamheid kan je doorstromen naar 'Praktijk training gevorderd'.

 

In principe is het niet wenselijk om tijdens een lopend Praktijk Training Basis blok in te stromen. Het is fijner om als cursist dit blok vanaf het begin te volgen. Uiteraard staat het u vrij om contact op te nemen of instroom onder bepaalde omstandigheden mogelijk is.

 

Praktijk training basis kan ook als privé les gevolgd worden. Hiervoor gelden de privé training tarieven.  info@dehondenkaravaan.nl    |      06 37 44 03 33 |     kvk 52007316   |     NL 87 RABO 0305 5451 91

Hondentraining Ridderkerk e.o. | Voor trainingslocaties klik hier.