groepstrainingen

In een groep trainen kan erg leuk zijn! Naast de kennis van de trainer kun je namelijk ook veel van elkaar leren. Wij vinden het belangrijk dat iedere cursist bij De Hondenkaravaan voldoende aandacht krijgt en weet dat er ruimte is om gehoord te worden. Daarom zijn onze groepstrainingen altijd in kleine groepen: maximaal vier cursisten per trainer. 

Kleinschalig

Je traint bij ons altijd in kleine groepjes: maximaal vier cursisten per trainer voor gehoorzaamheid lessen en maximaal zes bij Sport & Spel trainingen. 

Iedere cursist krijgt toegang tot onze digitale bibliotheek. Daar vindt je hand outs over de behandelde stof, zodat je thuis het nog eens rustig door kunt lezen. Ook nuttige artikelen en filmpjes zijn daar te vinden. Wel zo fijn! 

Wij vinden het belangrijk dat jouw trainingsvoortgang geen onnodige vertraging oploopt en daarom is het altijd mogelijk om tussen de lessen door contact met ons op te nemen.

Voor iedereen

Iedere hond kan bij ons trainen. Wij maken geen onderscheid tussen rashonden of kruisingen, een hond is immers een hond. Het is voor ons handig om alle relevante info over jouw hond voor de cursus te ontvangen, zodat wij binnen de lessen hier rekening mee kunnen houden. 

Wij vinden het ook belangrijk dat alle mensen zich bij ons welkom voelen. Plezier in de lessen is erg belangrijk, daarom houden wij graag rekening met de cursist. Is er iets dat wij moeten weten rondom jouw deelname aan één van onze lessen, laat het ons dan weten. 

 

Ook binnen de groepslessen geven wij individueel les. Dit houdt in dat wij per cursist naar het niveau kijken en daar aangepaste oefeningen op geven als nodig. 

Praktijk gericht

Onze trainingen zijn altijd gericht op de praktijk. Vanaf de eerste tot de laatste groep: de oefeningen zijn gemaakt om jou en jouw hond in het dagelijks leven verder te brengen. 

 

Bij een aantal trainingen zoals Praktijk Training Basis en Gevorderd train je op verschillende locaties. Honden leren plaatsgevonden en op deze manier krijg je controle over jouw hond op alle plekken. Pittig, maar bijzonder nuttig (en leuk). 

 

Bij ons train je om een goede band met jouw hond op te bouwen. Gewenst gedrag wordt altijd beloond en ongewenst gedrag omgebogen naar wel wenselijk gedrag. Bij opvoeding hoort (naar onze mening) het stellen van grenzen. Hard straffen is echter bij ons uit den boze! 
info@dehondenkaravaan.nl    |      06 37 44 03 33 |     kvk 52007316   |     NL18KNAB 0257794638

Hondentraining Ridderkerk e.o. | Voor trainingslocaties klik hier.