trainingen

PUPPY BALANS & CONTACT

Cursus voor de opbouw van contact en band met jouw pup. Deze les is geen gehoorzaamheidscursus, maar gericht op het aanleren en vinden van de juiste motivatie voor jouw hondje. Daarnaast helpen de oefeningen jouw pup om zich stabiel te ontwikkelen. Binnen de lessen komen socialisatie oefeningen en balans en coördinatie oefeningen voorbij. Deze cursus is ter ondersteuning van de opvoeding. 

 

PRAKTIJK TRAININGEN

Deze training is een goede vervolg stap op honden die reeds basis gehoorzaamheid gedaan hebben (via één op één les bij ons, of elders). Bij deze trainingen bezoeken we diverse relevante trainingslocaties zoals het winkelcentrum, de kinderboerderij en gaan wij met het openbaar vervoer. Zo ondersteunen wij bij het trainen van jouw hond niet alleen op één vast trainingsveld maar ook (de naam zegt het al) in de praktijk. 


PRIVE TRAININGEN

Tot eind 2018 gaf De Hondenkaravaan ook privélessen. Echter vonden wij het fijner om een scheiding te maken tussen de opzet van De Hondenkaravaan (groepslessen ter ondersteuning en verbetering van de band tussen baas en hond) en privé begeleiding. Voorheen gaven wij opvoeding en gedragsbegeleiding in groepen. Hoewel deze al klein waren, vonden wij toch dat veel mensen daardoor niet de begeleiding kregen die nodig was. Opvoeding en gedragsbegeleiding gaat daarom vanaf heden via ons andere bedrijf: In Hondsnaam. Alle info over opvoeding en gedragsbegeleiding vindt je dan ook daar. Klik hieronder op meer info om naar de site te gaan. Meldt je je via De Hondenkaravaan aan voor privélessen? Of via In Hondnaam voor een groepsles? Geen probleem! Allemaal mails komen op hetzelfde punt. Bij onze privé begeleiding doen we o.a. gedragsbegeleiding, opvoeding, dierenarts training, kind & hond training en begeleiding van kinderen met angst voor honden.


COMBI SPORT&SPEL

Ben je klaar met een gehoorzaamheidscursus en wil je graag verder met jouw hond? Bij ons is een hoop leuks te ondernemen. Onze Sport & Spel lessen zijn allemaal gericht op 'gewoon leuk bezig zijn met jouw hond'. Er zitten wedstrijdelementen bij de meeste cursussen, maar de basis is om door middel van spel de band met jouw hond te onderhouden en te verbeteren. 

De lessen zijn vooral bedoeld voor mensen die al bekend zijn met De Hondenkaravaan en/of In Hondsnaam. Via dit traject bouwen we met veel cursisten een trainingsdoel uit waar we eerder mee begonnen zijn tijdens praktijk lessen of één op één les. Wil je gericht met een bepaalde sport bezig zijn, dan verwijzen wij je graag door naar onze sport & spel partner 'Hondenschool Flos'. 

Wij geven zowel kort als langlopende blokken. Liever helemaal geen lessen, maar wel inspiratie? Wij geven ook workshops, ideaal voor een boost voor jou en jouw hond. Klik voor al onze 'Sport & Spel' trainingen op 'meer info'. info@dehondenkaravaan.nl    |      06 37 44 03 33 |     kvk 52007316   |     NL18KNAB 0257794638

Hondentraining Ridderkerk e.o. | Voor trainingslocaties klik hier.