belangrijke mededeling

Beste bezoeker. I.v.m. de grote vraag naar onze diensten hebben wij op dit moment tot de 2e week van januari een wachtlijst voor alle aanmeldingen m.u.v doorverwijzingen door de dierenarts. Om op de wachtlijst geplaatst te worden kunt u contact opnemen. Wij sturen u een mail zodra wij ruimte hebben om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Bij ons aan de slag in 4 stappen

stap 1

Iedere aanmelding komt bij ons eerst op vrijblijvende kennismaking. Zo weet jij wie je voor je hebt en kunnen wij inschatten of en hoe wij je kunnen helpen. 

stap 2

Is de kennismaking bevallen? Dan starten we eerst met 2 individuele introductie lessen tegen een gereduceerd tarief. Ook wanneer je interesse hebt in onze groepslessen. Na de introductie evalueren we en kijken we naar een eventueel vervolg.

stap 3

Wij bieden jou een traject (zie verder op deze pagina) aan dat past bij jou en jouw hond/honden. Wij kijken daarin welke trainer het beste past, of je individuele lessen nodig hebt, groepslessen of een combi daarvan. Je betaald het traject in één keer of in maandtermijnen.

stap 4

Wij evalueren tijdens het traject regelmatig over de voortgang en passen dit aan indien nodig. Is het traject klaar en wil je nog door? Dan maken wij samen een nieuw traject of kijken naar een vervolg stap bij één van onze partners. 


Kennismakingsgesprek aanvragen

Vraag hier onder een kennismakingsgesprek aan. Voor meer info over onze trajecten en tarieven scroll naar beneden op deze pagina. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

trajecten

Na de introductielessen (of probleemanalyse indien zo afgesproken tijdens de kennismaking) kun je bij ons over op een langer traject. Wij zien het meest effectieve effect in een begeleiding voor langere periode,  zodat we mee kunnen denken met ups en downs in opvoeding en begeleiding. De hoeveelheid lessen hangen af van jouw traject. Zo kun je kiezen voor wekelijkse lessen, om de week of zelfs 1 keer per maand. Afhankelijk wat de hulpvraag is. We hebben trajecten met een vaste looptijd (jaar, half jaar en drie maanden) en de optie om een traject op maat te laten maken. Dit kan bijvoorbeeld wanneer jouw ideale traject niet tussen de vaste opties staat of dat jouw hulpvraag afwijkend is. Ook kan het zijn dat op basis van jouw budget onze standaard trajecten niet toereikend zijn. Neem, indien je toch graag van ons begeleiding wilt, altijd even contact met ons op. Wij denken altijd mee en zoeken naar mogelijkheden zodat zoveel mogelijk mensen bij ons terecht kunnen. Je bent niet verplicht om per maand een bepaald aantal lessen af te nemen.

Je hebt over de gehele duur van jouw traject recht op het aantal lessen dat jouw traject bevat. Voorbeeld: stel je hebt een 6 maanden traject met 20 lessen. Je hebt in de eerste 3 maanden 8 lessen benut. Dan heb je voor de resterende 12 lessen nog 3 maanden. Kan je even niet lessen door omstandigheden? In overleg krijg je dan een maand uitloop op jouw traject. Deze maand betaal je dan uiteraard niet extra maar mag je wel gebruiken om jouw lessen op te maken. Wij zijn verplicht voldoende mogelijkheden te bieden om te kunnen lessen. Kan dit niet, bijvoorbeeld door ziekte trainers, dan krijg je eveneens een extra maand. 


Ieder traject heeft een reservere periode om de lessen in te delen. Het kan namelijk altijd voorkomen dat je, om welke reden dan ook, even niet kan lessen. In de meeste trajecten is hier al rekening mee gehouden, maar wij hebben er voor gekozen toch 1 maand uitloop bij elk traject aan te bieden. Na het officieel aflopen van jouw trajectduur krijg je dus nog 1 maand extra om openstaande lessen te volgen. Trajecten kunnen na afloop weer verlengd worden. Dit gaat uiteraard altijd in overleg. Let er op dat een gekozen traject een verplichting geeft om te volgen. Wij hebben trajecten met een geldigheidsduur van 6 maanden en 12 maanden.

inclusief voor al onze trajecthouders

Al onze trajecthouders ontvangen een welkomstcadeau. Naast dit welkomtcadeau kan je als trajecthouder kosteloos gebruik maken van vele extra's. Onderstaande extra's zitten standaard bij elk traject. 

 

tarieven overzicht

Alle trajecten worden afgestemd op de wens en hulpvraag. Samen kijken wij naar hoeveel lessen je nodig hebt. Onderstaande tarieven zijn dus indicaties, individueel wordt er gekeken naar de best passende oplossing. Betaal je het traject in één keer dan krijg je 5% korting.

algemeen

Kennismaking Kosteloos
2 individuele introductielessen € 55,00                                
Tot 6 maanden ná herplaatsing op traject - 10%
   
Gedragstherapie  
Probleem analyse gesprek 90 minuten  Vanaf € 90,00                       
   
Training aan huis*  
Ridderkerk/Abbenbroek  € 65,00 per uur 
Overige locaties  € 90,00 per uur 
* ook mogelijk als onderdeel traject  

trajecten individueel

Voor pups en gedragsbegeleiding. Let op: pups hebben en minimaal traject van 6 maanden. Trajecten vanaf € 68,50 per maand.
Trajecten en inhoud volgen snel op onze site. Neem voor meer info contact met ons op.

trajecten groep

Voor honden vanaf 8 maanden.  Trajecten vanaf € 45,00 per maand. 
Trajecten en inhoud volgen snel op onze site. Neem voor meer info contact met ons op.

combi trajecten

Individueel en groepslessen gecombineerd. Vanaf € 75,00 per maand.
Trajecten en inhoud volgen snel op onze site. Neem voor meer info contact met ons op.

aanvullend

Kennisdagen € 75,00 p.p.p.d                 
Kennisavonden € 50,00 p.p.p.a.
Webinars  € 9,95
Aanschaf advies op maat Vanaf € 75,00
   
Online coaching tussen de lessen door € 30,00 per maand
Verslagen maken trainingen 6-10 pagina's € 35,00 per verslag 

Onze tarieven: waarom kost het wat het kost?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de kennis van professionele instructeurs, behaalde diploma's en bijscholingen, kosten van faciliteiten en materialen. Wij doen ons best om onze lessen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken en denken graag mee over aangepaste trajecten.  Wij zien veel goede resultaten bij een langdurige begeleiding en onze diensten zijn hier dan ook op gebaseerd. Onze lange trajecten zijn in verhouding voordeliger dan de korte trajecten.  Betalingen verlopen bij ons via bankoverschrijving of pinbetaling. Voor afname van de les dient de betaling bij ons binnen te zijn.