Bij ons aan de slag in 4 stappen

stap 1

Iedere aanmelding komt bij ons eerst op vrijblijvende kennismaking. Zo weet jij wie je voor je hebt en kunnen wij inschatten of en hoe wij je kunnen helpen. 

stap 2

Is de kennismaking bevallen? Dan starten we eerst met 2 individuele introductie lessen tegen een gereduceerd tarief. Ook wanneer je interesse hebt in onze groepslessen. Na de introductie evalueren we en kijken we naar een eventueel vervolg.

stap 3

Wij bieden jou een traject (zie verder op deze pagina) aan dat past bij jou en jouw hond/honden. Wij kijken daarin welke trainer het beste past, of je individuele lessen nodig hebt, groepslessen of een combi daarvan. Je betaald het traject in één keer of in maandtermijnen.

stap 4

Wij evalueren tijdens het traject regelmatig over de voortgang en passen dit aan indien nodig. Is het traject klaar en wil je nog door? Dan maken wij samen een nieuw traject of kijken naar een vervolg stap bij één van onze partners. 


tarieven

Op onze site zijn de tarieven voor de introductie trajecten en gedragsobservatie traject te vinden. Alle vervolg trajecten worden individueel per persoon afgesproken. Je ontvangt hiervan een overzicht na jouw introductie of gedragsobservatie traject.

Kennismaking Kosteloos
2 individuele introductielessen op onze locatie € 65,00        
   
Gedragstherapie  
Probleem analyse  Vanaf € 90,00                       
Gedragsobservatie traject Vanaf € 150,00

Kennismakingsgesprek aanvragen

Vraag hier onder een kennismakingsgesprek aan. Voor meer info over onze trajecten en tarieven scroll naar beneden op deze pagina. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.