spel-o-theek

Vanaf maart open wij onze spel-o-theek! Een ideale oplossing voor iedere hondenbezitter die graag met zijn of haar hond bezig is, maar niet te grote uitgaven wilt of kan doen. Het concept komt zeker niet van onze hand en bestaat her en der in het land al langer, maar wij vonden het zo'n goed idee dat we het graag overnemen. Bij de spel-o-theek kan je hondenpuzzels, trainingsmateriaal en boeken lenen, zoals je dit bij een bibliotheek zou doen. Neem je één van onze abonnementen (zie tarieven), dan zit de  spel-o-theek er standaard in. Daarnaast kan je kiezen voor losse strippenkaarten. Voorwaarden en tarieven staan op deze pagina. Ben je geïnteresseerd, dan kan je je alvast inschrijven via onderstaand formulier. 

ZO WERKT HET

Je mag per keer maximaal 3 artikelen (een artikel per strip) huren. Dit kunnen 3 spellen zijn, maar kan ook een hondenboek, een spel en een hoogtesprong voor honden. Om er zeker van te zijn dat je de materialen kan halen die je graag wilt, kan je gebruik maken van ons online reserveringsyssteem (dat vanaf maart beschikbaar is). Daar staat wat er beschikbaar is en deze kun je vervolgens reserveren. De spullen liggen dan tijdens onze openingstijden voor je klaar. De Spel-o-theek gaat twee keer per week open. Wil je niet reserveren, maar 'gewoon' even kijken wat er op dat moment beschikbaar is, dan kan je via het systeem aangeven dat je langskomt. 

Ons start assortiment zal bestaan uit ongeveer 100 artikelen. Dit gaan wij vanaf de start elke maand uitbouwen. Zo blijft er elke keer wat nieuws voor jullie tussen zitten!

Bij elke huur zet je een paraaf voor ontvangst van de spullen. Daarbij checken we hoe de staat is van de artikelen bij huur. Mochten ze bij terugkomst daar vanaf wijken (bijvoorbeeld omdat jouw hond het spel wel erg leuk vond) dan wordt jouw betaalde borg (zie tarieven) gebruikt om de schade te laten repareren. Dit doen wij naar rato, dus wanneer de kosten voor het maken minder zijn dan de gegeven borg, dan spreken we ook alleen dat deel van de borg aan. 

TARIEVEN

Strippenkaarten 
10 ritten 
€ 35,00

20 ritten
€ 70,00

30 ritten 
€ 85,00

Strippenkaarten zijn 26 weken geldig.
Bij aanmelding betaal je een borg van €30,00. Deze krijg je retour wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de spel-o-theek. Let op: geef je aan te willen stoppen, maar schaf je later weer een strippenkaart aan terwijl de borg retour is gegeven, dan dient de borg opnieuw betaald te worden. 


vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


info@dehondenkaravaan.nl    |      06 37 44 03 33 |     kvk 52007316   |     NL18KNAB 0257794638

Hondentraining Ridderkerk e.o. | Voor trainingslocaties klik hier.