Onze villa is inmiddels terrein voor alle honden. Maar wist je dat het tot onze intrek in 2021 8 jaar leeg heeft gestaan? Een tijd waarin er een hoop rare dingen gebeurd zijn. Regelmatig verdwijnen er voorwerpen, vinden we een schatkaart en zelfs aanwijzingen voor een moord! Gelukkig beschikken onze onderwerpen van affectie over de allerbeste neuzen ter wereld. Neuzen waar ze ook nog eens graag gebruik van maken. Daar moeten we gebruik van maken. Wij krijgen onze eigen Sherlock Holmes-en en de honden doen waar ze goed in zijn: speuren. 

Los het mysterie op
Een aantal keer per jaar ontstaat er een mysterie in de villa waar wij graag de hulp van goede speurneuzen voor inschakelen. Jullie dus. Zoek de hints en help ons de villa mysterie op te lossen. Is jouw hond al bedreven in zoeken (detectie) dan kun je je zonder voorkennis of les aanmelden. Nog een beetje training nodig? Volg dan het V.S. lesprogramma. 

Lessen
Er worden detectie lessen gegeven op beginnersniveau, basisniveau en gevorderd niveau. In de lessen leer je hoe jouw hond verschillende geuren kan opzoeken. Een lesblok bestaat uit 6 lessen (5 trainingslessen en 1 mysterie dag). Deze kunnen individueel of in kleine groep (maximaal 3) gevolgd worden. Let op: groepsblokken starten pas bij voldoende aanmeldingen). 

Tijdens de mysteriedag krijg je een mysterie dat past bij het niveau van jouw hond. 

Mysterie dag arrangement
Wil je samen met jouw hond een leuke activiteit en ben je bekend met detectie? Kom dan eens naar een mysterie dag. Ga samen de villa in en probeer het mysterie op te lossen. Na de mysterie staat er een lekker drankje en hapje voor mens en hond klaar. Snuffel samen nog lekker uit in de villa tuin en ga, mysterie opgelost of niet, samen voldaan naar huis. 

Escape Room
Heb je samen met jouw hond 2 mysteries correct opgelost? Dan kun je door voor de escape room. Deze zullen vanaf begin 2023 te doen zijn. 

Tarieven 
Blok 6 lessen individueel 
Beginner, basis of gevorderd
€ 250,00  

Blok 6 lessen kleine groep
Beginner, basis of gevorderd
€ 150,00

Mysterie dag arrangement
€ 30,00