speel en fun traject

Niet iedereen met een jonge hond hoeft ondersteuning bij de opvoeding. Maar samen bezig zijn kan wel een hele mooie ondersteuning zijn bij het opbouwen van de band én het leren kennen van jouw viervoeter. Daarom heeft De Hondenkaravaan het Speel en Fun traject. Dit traject spreidt zich uit over 12 maanden. Zo ben je gegarandeerd van een jaar speel en fun én kunnen wij meekijken en bijsturen wanneer er toch iets gaat spelen waar je extra begeleiding bij wil hebben. Het is namelijk altijd mogelijk om aanvullend extra lessen te volgen. Net als bij al onze andere trajecten is het ook mogelijk om op vrijblijvende kennismaking te komen en 2 introductie lessen te volgen. Het speel en fun traject kan zowel geheel individueel als gemengd met groepslessen gevolgd worden.

inhoud speel en fun traject

De volgende onderdelen zitten in het speel en fun traject. 

  • Puppy speel in (ook als losse activiteit mogelijk)
  • Hersenwerk
  • Besef van lijf en leden
  • Trainen op praktijksituaties 

 

data en tijden

Individuele lessen kunnen op basis van beide agenda's worden ingepland. Lessen uit het traject die in groepsverband plaats vinden staan vermeld in het jaarrooster. Zowel individuele lessen als groepslessen duren 35 minuten. 

locatie

Tot april 2021 bevindt onze hoofdvestiging zich in Ridderkerk. Daarna verhuizen wij naar Ziedewij 43 in Barendrecht. Voor de individuele lessen zijn er tevens opties in Alblasserdam en Nissewaard. Vraag bij aanmelding naar de mogelijkheden. 

vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.