herfst 2020

Wie ons volgt op social media heeft al het e.e.a. voorbij zien komen: De Hondenkaravaan is bekroond met het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk! Wij zijn super trots en kunnen niet wachten op de leuke samenwerkingen die door dit keurmerk in het verschiet komen. Om met onze cursisten en volgers te vieren dat wij dit hebben gehaald hebben wij een aantal leuke acties bedacht. Op naar een leuk en leerzaam najaar! 

een jaar lang gratis ons e-magazine

Wij zijn gek op praktijk maar de theorie is ook niet onbelangrijk. Vanuit die gedachte geven wij een aantal keer per jaar ons E-magazine uit voor onze vaste cursisten. Het magazine is los aan te schaffen voor een ieder die interesse heeft. Wij hebben hard zitten nadenken over wat wij voor leuks konden organiseren rondom het keurmerk en toen opeens hadden wij het: het E-magazine! Wij maken deze het komende jaar (6 nummers) beschikbaar voor iedereen die daar interesse in heeft. Volg ons op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van wanneer er een nieuw nummer uitkomt. Heerlijk voor de komende wintermaanden: op de bank met een kop thee en lezen maar. 

Ons nieuwste nummer staat inmiddels online. Klik op onderstaande kop om naar het magazine te gaan! 

nieuw magazine staat online

Ons nieuwe magazine is klaar en staat online. In dit nummer o.a. diverse interviews met powervrouwen uit het hondenvak, het gebruik van een halsband v.s. dat van een tuig, agressie bij honden, boek review en nog heel veel meer! 


dag van de uitvallende hond

Nieuw bij De Hondenkaravaan zijn onze kennisdagen. De eerste kennisdag op de planning is op 21 november 2020 en heeft als thema 'Dag van de uitvallende hond'. Tijdens deze dag duiken wij in het hoe en wat van honden die uitvallen en hoe jij beter met de situatie om kan gaan. Deze dag is zonder eigen hond. Meer info? Ga naar onderstaande knop 'meer info'. 

Live agenda najaar


trick & klick kerst editie

Altijd al de leukste foto's van jouw hond willen maken maar staat hij structureel op wanneer je zelf met jouw camera er klaar voor zit? Dan is Trick en Klik iets voor jullie. In dit leuke en leerzame blok leer je jouw hond om op een ontspannen manier te poseren voor een camera. Voor sommige honden kan een camera namelijk best een eng ding zijn. Zo'n gek groot oog dat je aankijkt.. Met Trick en Klik leer je jouw hond op verschillende manier een leuke 'trick' doen. waar een fijne beloning op volgt. Natuurlijk kan daarbij het commando 'blijf' niet ontbreken! Aan het eind van de lessen kan jij de leukste foto's van jouw hond maken. Naast de oefeningen leren wij je namelijk ook het beste uit jouw camera te halen. Of dit nu een professionele camera is of een telefoon. 


De eerst volgende Trick & Click staat geheel in het teken van de kerst. Wil jij dus een leuke kerst foto van jouw hond? Meldt je dan snel aan! 
14 november, 28 november, 5 december en 12 december om 10.30 uur in Ridderkerk. 


Uitschrijven voor de nieuwsbrief

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.