honden tekenen

Dit ga je doen

 

Voor alle creatieve honden mensen hebben wij een perfect passende workshop: honden tekenen. Tijdens deze lessen leer je alle technieken om een prachtige hondentekening te maken. Iedereen heeft zijn eigen teken handschrift en tijdens de lessen wordt er dan ook volop aandacht besteed om dit te ontwikkelen. Ga je voor een realistische tekening of heb je juist een illustratieve benadering? 

 

De tekenlessen zijn in verschillende blokken te volgen. Je start met een basisblok waar je alle beginselen leert. Heb je de smaak te pakken dan kan je in de daarop volgende blokken nog meer leren. In blok twee leer je werken met verschillende materialen en in blok drie werk je met een gekozen materiaal tot één groot eindwerkstuk. 

Naast dat je in de lessen nieuwe vaardigheden leert of bestaande leert uitbouwen, zijn deze lessen ook echt bedoeld ter ontspanning. Een fijn moment in de week waarop je even je hoofd leeg kan maken. 

 

Ook voor kinderen
Van de lessen is ook een variant voor kinderen. De lessen hiervoor zijn natuurlijk aangepast op hun belevingswereld. Meer info over deze lessen vindt je hier onder. Voor kinderen

Heb je een creatieve kop in huis die ook nog eens gek is op honden? Dan is de honden tekenworkshop voor kinderen misschien iets! In 6 lessen leert jouw kind om een gave hondentekening te maken. We gaan aan de slag met basistechnieken en bekijken wat verschillende materialen doen voor een tekening. Aan het eind van de lessen wordt er een mooi eindwerkstuk mee naar huis genomen. 

Na elk blok wordt er een heuse expositie georganiseerd zodat alle creatievelingen hun werk aan familie en vrienden kunnen presenteren. 


Tarieven

Hondentekenen is als strippenkaart af te nemen. Abonnementhouders krijgen 10% korting.  Voor de tarieven ga je naar onderstaande knop 'Naar tarieven' en kijk je onder honden tekenen. Betalingen van € 100,00 zijn in termijnen te betalen. 

data en tijden

De lessen worden na inschrijving op basis van beide agenda's ingepland. 

aanvullend

Deze les is een individueel traject. Na aanmelding worden de lesdagen ingepland. Naast hondentekenen geven wij ook hondenfotografie en ons creatieve traject 'creatieve honden'. Dit traject bestaat uit 8 lessen waar gewerkt wordt aan verschillende projecten met het thema 'hond'. Voor meer info over hondenfotografie klik je hier. Voor meer info over creatieve honden klik je hier. 


vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.