Dit ga je doen

Wakker je creativiteit aan en doe mee met onze hondenfotografie workshop! In 4 lessen van 1,5 uur per les leer je alle basis dingen van hondenfotografie. Zo leer je kijken naar stresssignalen bij de hond (en waarom je deze niet op de foto wilt), we kijken naar belichting en hoe je deze kunt beïnvloeden, scherpte/diepte komt aan bod en we kijken naar jouw eigen stijl als fotograaf. Voor de workshop is een eenvoudige spiegelreflexcamera beschikbaar om mee te werken. Werken met eigen materiaal mag natuurlijk ook. De laatste les besteden we aan het nabewerken van foto's zodat je het beste uit elk beeld leert halen. 

 


voor iedereen

Deze workshop is geschikt voor verschillende niveau's. Of je nu al meer ervaring hebt met fotograferen of dat het helemaal nieuw voor je is: de workshop wordt op basis van jouw kennis gemaakt. We werken gezamenlijk aan jouw creatieve doel. De workshop is geschikt voor iedereen vanaf 11 jaar. Het is een individueel traject en de lessen worden ingepland op basis van beide agenda's. 

Foto Sharon @ Sharon van Wijngaarden photography

De lessen zijn in Ridderkerk. Afhankelijk van wat het creatieve doel wordt kiezen we de locaties uit. Overwegend zijn de locaties wel buiten en maken we gebruik van het verschillende licht en hoe je dit kan beïnvloeden. Technische kennis is daarom ook onderdeel van de workshop. 

 

De lessen kunnen op eigen tempo worden ingepland, met een maximale tijd van een jaar. Tussen de lessen door krijg je huiswerk dat gemaakt wordt voor de volgende les. Het huiswerk is puur bedoeld voor je eigen ontwikkeling en zodat je naast de lessen thuis aan de slag kunt blijven met jouw creatieve proces. Buiten de lessen krijg je online coaching en feedback op het huiswerk dat je maakt. 

 

De workshop wordt gegeven door Sharon van Wijngaarden en/of Sybrinne Straver.  Bekijk het werk van Sharon op www.sharonvw.com of instagram/sharonvw_photography. Bekijk het werk van Sybrinne op www.hond-in-beeld.nl of instagram/in_beeld_fotografie.

 

 


Tarieven

4 lessen van 90 minuten per les

2 uur Online coaching verdeeld tussen de lessen

Tarief: € 300,00

Betaling in termijnen mogelijk

aanvullend

Dit is een individueel begeleid traject. Honden fotografie wordt ook met 2 lessen behandeld bij 'creatieve honden'. Dit traject bevat verschillende creatieve activiteiten. Voor meer info over 'creatieve honden' klik je hier.

data en tijden

De lesdagen worden ingepland op basis van beide agenda's. 


Foto Sybrinne @Hond in Beeld

vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.