Fotoshoot middag

Regelmatig organiseren wij foto middagen. Op die middag komt er een fotograaf die een minishoot geeft met een bepaald thema. Het thema is van te voren bekend, zodat je kan kijken of het een onderwerp is dat past bij jouw wensen. Onderstaand op de pagina promoten wij de eerst volgende fotoshoot. Volg ons op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om tijdig op de hoogte te komen van het volgende onderwerp. Tijd, locatie en tarief staan onder de hoofdfoto. Aanmelden kan eenvoudig via het aanmeldingsformulier onderaan. 

thema deze maand: hangjeugd

Hou je wel van een beetje 'urban-vibe'? Dan is het thema 'hangjeugd' wellicht iets voor jou. Voor deze mini shoot staat een met graffiti beklad oud electriciteitshuisje centraal. Dit decor geeft een mysterieus toch stoer effect voor portretfoto's. Naast het huisje ligt tevens een oude brug waar bijzondere composities mee te maken zijn. De hond hoeft voor deze foto niet los. Wel is het belangrijk dat de hond gedurende korte periodes kan blijven zitten of staan.

Data & tarief

Datum: 27 juni 2020
Tijd: tussen 14.00 uur en 17.00 uur
Exacte tijd wordt toegestuurd na aanmelding.

Locatie: Gorzen, Ridderkerk

Tarief: € 42,50 voor 1 hond en € 80,00 voor twee honden. Meerdere honden prijs in overleg. 

 

Inhoud: een shoot van 30 minuten en 45 minuten voor twee honden
Ontvangst van 2 foto's per hond digitaal waarvan 1 in print 20 x 30 cm 


optioneel

Bij bestellen
Zijn er meerdere foto's goed gelukt en wil je naast de 2 foto's extra bestellen? Een digitale foto kost voor bij bestellen  €10,00 en voor print € 12,50. 

Digitaal corrigeren 
Het wegwerken van een lijn zit bij de prijs inbegrepen. Wil je meer digitaal gecorrigeerd hebben (bijvoorbeeld een halsband, tuig of meerdere honden digitaal op één foto zetten) dan wordt er €20,00 per foto bijgerekend. Dit zal altijd na de fotoshoot in overleg gaan.

aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.