Honden fotografie workshop

Meestal zijn we bezig mét de hond. Maar je kunt bij ons ook bezig zijn vóór de hond. Creatieve honden is een leuke activiteit voor eigenaren die graag creatief bezig zijn en het daarbij leuk vinden iets voor de hond te maken óf rondom het thema hond te doen. Creatieve honden is een groepsactiviteit dus er kan natuurlijk uitgebreid over honden gesproken worden. Geef toe: dat kan soms best fijn zijn.  De groep komt 8 keer per jaar bij elkaar. 

In creatieve honden komen de volgende onderwerpen voorbij: Les 1 en 2:  hondentekenen les 3: halsbanden maken les 4: Ibiza tekenbandjes maken les 5 snuffelmat en speeltouwen knopen les 6 en 7: hondenfotografie en les 8:  bord maken voor hondenlijnen. 


Creatieve honden is perfect voor alle hondenbegeleiders die er even uit willen zijn en hun creativiteit de vrije loop willen laten. Het traject is bedoeld om als geheel te volgen maar er kan apart voor worden ingeschreven. Vermeld bij de inschrijving duidelijk voor welk onderdeel je ingeschreven wilt worden. Creatieve honden is er voor de leeftijd 8 t/m 14 en 14 jaar en ouder. 

Ibiza tekenbandje 

Honden tekenworkshop 


Tarieven

Greatieve honden zijn als losse les of als strippenkaart af te nemen. Abonnementhouders krijgen 10% korting.  Voor de tarieven ga je naar onderstaande knop 'Naar tarieven' en kijk je onder creatieve honden. Betalingen van € 100,00 zijn in termijnen te betalen. 

data en tijden

Voor dagen en tijden kijk je in onze agenda. Klik op onderstaande knop om naar onze agenda te gaan en kijk onder Creatieve honden'. 

aanvullend

Deze les wordt gegeven in een groep met maximaal 6 mensen. Je werkt als groep aan verschillende creatieve projecten. Hondentekenen en hondenfotografie is er ook in losse workshops. Voor meer info over hondentekenen klik je hier.  Voor de uitgebreide workshop hondenfotografie klik je hier. 

Halsbanden maken


vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.