belangrijke mededeling

Beste bezoeker. I.v.m. de grote vraag naar onze diensten hebben wij op dit moment tot de 2e week van januari een wachtlijst voor alle aanmeldingen m.u.v doorverwijzingen door de dierenarts. Om op de wachtlijst geplaatst te worden kunt u contact opnemen. Wij sturen u een mail zodra wij ruimte hebben om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Heb je een vraag of wil je je aanmelden? Via onderstaande gegevens is De Hondenkaravaan te bereiken. Uiteraard kan je ook het contactformulier invullen. 

Let op: wij geven altijd binnen 48 uur antwoord. Heb je binnen die tijd geen antwoord ontvangen? Check de map 'ongewenste mail'. Staat daar niks? Je kan ook altijd een SMS bericht of WhatsApp bericht naar ons sturen. 


info@dehondenkaravaan.nl

06 37 44 03 33 

openingstijden voor lessen

Ridderkerk

Maandag 17.00 - 20.00 uur 
Dinsdag alleen kennismakingen en intakes
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 13.00 uur - 21.00 uur
Vrijdag 13.00 uur - 18.00 uur 
Zaterdag 09.00 uur - 16.00 uur 
Zondag gesloten

Voorne Putten
Maandag 09.00 uur - 15.00 uur
Dinsdag 09.00 uur - 15.00 uur 
Overige dagen en tijden in overleg. 

Alblasserdam
Vrijdag 15.00 uur - 17.00 uur 


belangrijk

Houd er rekening mee dat wij op de dag veel onderweg zijn en daarom niet altijd de telefoon aan kunnen nemen.  Omdat wij regelmatig voor acquisitie gebeld worden bellen wij alleen nummers terug die een voicemail achterlaten of een bericht sturen! Wil je teruggebeld worden? Spreek dan de voicemail in of stuur een sms of whatsapp bericht.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Locaties

ridderkerk

Binnen locatie en kantoor

Pottenbakkerstraat 17, Ridderkerk 

Praktijk locaties
Ridderkerk e.o. Locaties volgen na inplannen van de lessen. 
Iedere cursist krijgt per afspraak tijdig te horen waar de les is. Locatie wordt gekozen op basis van wat er getraind moet worden.

voorne putten

Omgeving Abbenbroek. 
Locatie volgt na inschrijving. 

Het is als cursist mogelijk om zowel lessen in Ridderkerk als op Voorne putten te volgen. Afspraken hierover worden na intake/kennismaking gemaakt. 

alblasserdam

Locatie volgt na inschrijving

 

Het is als cursist mogelijk om zowel lessen in Ridderkerk als in Alblasserdam  te volgen. Afspraken hierover worden na intake/kennismaking gemaakt.