Clicker training

Het leervermogen van honden is geweldig. Met geduld en inzet kun je ze een hoop leren. Essentieel daarvoor is wel dat je goed kan belonen. Dan bedoel ik niet alleen de vorm van beloning, maar zeker ook het moment waarop de beloning gegeven wordt. Veel hondentrainers werken daarom met een clicker (of een click-woord, gebaseerd op hetzelfde principe). Een clicker is een klein doosje dat 'click' zegt op het moment dat je het indrukt. We leren de hond dat deze click iets fijns is. Zo kun je veel beter het gewenste gedrag timen en zijn jullie samen tot geweldige dingen in staat. 

 

Clicker training vraagt een zorgvuldige opbouw. In deze reeks lessen gaan we daar mee aan de slag. Ik ga je leren om met de clicker (of click-woord) leuke trucjes aan jouw hond te leren. Niet omdat we er een circus hond van willen maken, maar omdat het een geweldige manier is om aan jullie onderlinge band te werken. Zeg nou zelf.. je bent toch de hit van elke verjaardag als jouw hond iets super cools kan?   

 

 

 


TARIEF

4 lessen van 30 minuten
€ 100,00
Inschrijven met een 2e persoon en hond
€ 85,00 p.p. 
Inschrijven met een 3e persoon en hond
€ 65,00 p.p. 

 

Betaling kan na inschrijving via bankoverschrijving of pin-betaling bij de eerste les.  

 

Gespreid betalen
Gespreid betalen is mogelijk. Hiervoor geldt een betalingsverplichting. Vraag bij inschrijving naar de voorwaarden.  

 

DATA & TIJDEN

Tijden en dagen zijn op basis van inschrijving. Na inschrijving wordt er een datum getrokken op basis van beide agenda's. 

AANVULLEND

Voor het volgen van deze cursus is het handig als jouw hond in ieder geval de basis commando's zit, af en blijf beheerst. 

LOCATIE

Locatie wordt na inschrijving nader bepaald. De locatie zal zijn in Ridderkerk-Bolnes. 


Vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.