balans training

Balans en coördinatie training is in opkomst. Dit is niet zomaar: goede begeleiding bij deze oefeningen kan bijdragen aan een stabiele hond met zelfbewustzijn voor lijf en leden. Balans training gaat niet om hoe snel je iets kan doen, maar hoe precies je de oefening kan uitvoeren. Omdat je jouw hond helpt bij deze oefeningen, werk je ook samen aan de band. Want samen een oefening goed volbrengen: daar groeit iedereen van! 

In balans training oefen je met verschillende ondergronden en attributen. Iedere cursist werkt op een eigen niveau aan eigen doelen. Zo kan er om een bepaalde reden gekozen worden om de voorhand óf juist de achterhand te trainen. De lessen worden gegeven in korte blokken en bevatten info waar je thuis makkelijk mee aan de slag kan. Wil je meer balanstraining, dan is dit privé te volgen via In Hondsnaam.


TARIEVEN

4 lessen van 30 minuten
€ 100,00
Inschrijven met een 2e persoon en hond
€ 85,00 p.p. 
Inschrijven met een 3e persoon en hond
€ 65,00 p.p. 

 

Betaling kan na inschrijving via bankoverschrijving of pin-betaling bij de eerste les.  

 

Gespreid betalen
Gespreid betalen is mogelijk. Hiervoor geldt een betalingsverplichting. Vraag bij inschrijving naar de voorwaarden.  

 

TIJDEN & DATA

Tijden en dagen zijn op basis van inschrijving. Na inschrijving wordt er een datum getrokken op basis van beide agenda's. 

AANVULLEND

Voor het volgen van deze cursus is het handig als jouw hond in ieder geval de basis commando's zit, af en blijf beheerst. 

LOCATIE

Locatie wordt na inschrijving nader bepaald. De locatie zal zijn in Ridderkerk-Bolnes. 


vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.