Twee grote ogen, vier mini pootjes en een pluizig vachtje. Op elke pup word je binnen no time verliefd. Door samen al vroeg leuke dingen te doen werk je aan de onderlinge band en leer je het pupje daardoor beter kennen. En hij jou. Deze fase is erg belangrijk voor de basis van gedrag op latere leeftijd. 

 

Puppy fitness is een training gericht op het opbouwen van die belangrijke band. Tijdens de lessen leer je wat de motivatie van jouw hond is, hoe jullie samen kunnen spelen en hoe je contact kan krijgen. Daarnaast werk je besef van eigen lijf en leden, wat zorgt voor een stabielere volwassen fase. Tijdens de lessen gebruiken we diverse materialen die bijdrage aan eigen besef, maar ook helpen bij de socialisatie. Verschillende ondergronden, blootstellen aan geluiden en vreemde voorwerpen dragen bij aan een rustigere kijk op de wereld. Afhankelijk van de pup wordt binnen de groep gekeken wat aanvullend goede oefeningen zijn. Uiteraard is iedere pup anders en dus ook de opbouw van deze lessen. De lessen kunnen misschien wel het beste omschreven worden als puppy plezier uur.

 

Puppy fitness is géén reguliere puppy cursus en dient ook niet als vervanging. In dit traject leer je geen basis gehoorzaamheid zoals zit, af of lopen aan de lijn. Wij geloven dat de basis van elke training het krijgen van juist contact is en het werken met de juiste motivatie. Lukt dit, dan is verdere training makkelijker. 

 

Wij adviseren wel om naast puppy fitness gehoorzaamheidslessen te volgen. Dit kan op een andere hondenschool of via één op één begeleiding bij ons. Wij geven sinds begin 2019 geen puppy gehoorzaamheid in groep meer. Dit omdat we vinden dat onze werkwijze daar niet optimaal mee uit de verf kwam. 

 
Kosten

Blok van 4 lessen

€ 58,00


Gespreid betalen
Het is bij dit blok niet mogelijk om gespreid te betalen. Gespreid betalen kan vanaf €100,00.  

Data en tijden

Zaterdagochtend 
09.30 uur - 10.15 uur 
 

Locatie

Parkeerplaats sportvelden Ridderkerk-Bolnes, Kievitsweg. 
 

 

Aanvullend

Per trainer worden er maximaal 4 cursisten ingedeeld. Zo is er voldoende begeleiding en ruimte voor vragen.  

De training is geschikt voor pups vanaf 12 weken tot ongeveer 6 maanden. 

Het is mogelijk om tijdens een blok in te stromen.Uiteraard betaal je dan alleen de lessen vanaf de instroom.  Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

 


vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.