De aantrekkingskracht tussen honden en kinderen is minimaal opmerkelijk te noemen. Ze zijn overwegend gek op elkaar maar toch is de omgang niet zonder risico's. Beide spreken een andere taal en dit kan nog wel eens voor misverstanden zorgen. Daarnaast gaan honden doorgaans anders om met kinderen (tot een leeftijd van ongeveer 14 jaar) dan met volwassen mensen. 

Het opbouwen van een goede verstandhouding is dus geen overbodige luxe. Onze kind & hond training is er op gericht om een goede en verantwoorde band te creëren tussen beide. Dit doen we door leuke oefeningen voor zowel hond als kind. 

Naast praktijklessen kan er ook een theorieles gevolgd worden. Deze worden gegeven in onze workshopruimte aan huis. De lessen worden 1 op 1 gegeven, maar kunnen met meerdere, van elkaar bekende kinderen en honden worden gevolgd. Vermeld bij de inschrijving duidelijk dat je met meerdere kinderen en honden wilt deelnemen. Er worden dan gezamenlijke dagen gekozen.


TARIEVEN

4 lessen van 30 minuten

€ 100,00
Inschrijven met een 2e persoon en hond
€ 85,00 p.p. 
Inschrijven met een 3e persoon en hond
€ 65,00 p.p. 

Theorieles 
€ 85,00 per les ongeacht aantal deelnemers. 
De theorieles duurt ongeveer 1,5 uur. 

 

Betaling kan na inschrijving via bankoverschrijving of pin-betaling bij de eerste les.  

 

Gespreid betalen
Gespreid betalen is mogelijk. Hiervoor geldt een betalingsverplichting. Vraag bij inschrijving naar de voorwaarden.  

DATA & TIJDEN

Tijden en dagen zijn op basis van inschrijving. Na inschrijving wordt er een datum getrokken op basis van beide agenda's. 

 

LOCATIE

De trainingen vinden plaats op het parkeerterrein van sportpark Bolnes, aan de Kievitsweg in Ridderkerk. Soms wordt er gebruik gemaakt van ons speelterrein voor de lessen. Ons speelterrein bevindt zich ook aan de Kievitsweg, op een paar honderd meter van het parkeerterrein. 


AANVULLEND

De training is geschikt voor kinderen van 8 tot 14 jaar oud. Andere leeftijden zijn in overleg.

Bij de training dient een ouder of verzorger aanwezig te zijn. Alleen met toestemming van De hondenkaravaan kan een uitzondering gemaakt worden. 

De training is geschikt voor honden die geen gedragsproblemen hebben naar kinderen en/of andere honden. Mocht dit wel het geval zijn dan dient eerst aan dit probleemgedrag gewerkt te worden. Uiteraard kan dit met ondersteuning van ons. vragen of aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.