Voor Ridderkerk Bolnes, Slikkerveer en Centrum en Rotterdam Ijsselmonde

INFO

Omheind veld

Sinds een aantal jaar hebben wij een heerlijk omheind terrein tot onze beschikking. Hier maken we elke dag gebruik van, om de honden van de uitlaatservice vijf kwartier aan plezier te bezorgen. Door het terrein kunnen wij honden meenemen die op openbare gebieden niet los kunnen, bijvoorbeeld omdat ze een sterk jachtinstinct hebben. Pups en oudjes kunnen ook hun hart ophalen. Voor pups hebben we faciliteiten waardoor ze toch kunnen socialiseren met soortgenoten, zonder zich te overbelasten. Oudjes kunnen heerlijk van hun oude dag genieten en onbezorgd rondsnuffelen tussen de vele bomen en bosjes. 

 

Aantal honden
Onze groepen zijn altijd klein. Zonder onze eigen honden maximaal 8 honden, maar meestal zijn het er rond de 6. 

 

Sociaal

Alle honden zijn welkom, mits sociaal naar soortgenoten. Uiteraard kan het zijn dat een hond in het begin moet wennen. Het is niet niks opeens in een groep met zoveel soortgenoten. Daarom kijken we het altijd een paar keer aan en letten er op dat de zich op zijn gemak gaat voelen. Agressie dat niet onder normaal sociaal contact valt, is niet toegestaan. Hiermee bedoelen we agressie waarbij andere honden gewond raken. 

Intake

Ten alle tijden doen wij voor het aannemen van een nieuwe hond een intake gesprek op het veld, een huisbezoek en eventueel een proefwandeling. Het is bij ons niet mogelijk om zonder kennismaking de hond op te laten halen voor een uitlaatronde. 

AANVULLEND

Werkgebied 

Onze uitlaatservice haalt honden op in Ridderkerk Bolnes, Slikkerveer en Centrum en Rotterdam |jselmonde. Overige locaties zijn in overleg, maar op basis van de laatste jaren is daar doorgaans geen plek voor. 

 

Vervoer
Het vervoer van de honden gaat met een bus, voorzien van verschillende hokken. In de ruimte is een ventilator aanwezig, die zorgt voor frisse en schone lucht. In de bus zijn 4 hokken voor grote honden en 4 hokken voor kleine honden. Hierdoor is de ruimte beperkt wat betreft het meenemen van grote honden en komen deze dus sneller op de wachtlijst te staan. 

Beschikbaarheid
Veel mensen melden hun hond aan voor een vaste dag of dagen in de week. Dit is prettig, want daardoor kunnen wij goed bepalen of er plek is. Toch is het ook mogelijk om de hond mee te geven wanneer deze op wisselende dagen mee moet. Doorgaans gaat dit voor de beschikbaarheid goed, maar toch blijft er een risico dat de uitlaatservice vol is. In dat geval raden wij mensen aan om een tweede mogelijkheid tot opvang te zoeken, zodat ze niet geheel afhankelijk zijn van onze uitlaatservice. 

 

Tijdens vrije dagen en vakantie
Wij werken bij de uitlaatservice met twee personen. Tijdens vrije dagen en vakantie proberen wij waar mogelijk elkaar over te nemen. Toch lukt dit niet altijd en om die reden zijn er een aantal momenten in het jaar geen uitlaat mogelijkheden. Wij raden iedereen bij de uitlaatservice aan om altijd een alternatief te hebben voor onze dienst, in geval van nood.

TARIEVEN

Strippenkaart
De meeste mensen maken gebruik van een strippenkaart. In verhouding is dit per wandeling goedkoper dan losse wandelingen betalen. 

Betalingen verlopen via de bank. Voor de aanvang van elke nieuwe kaart ontvang je een factuur. Deze dient binnen 7 dagen (of voor de eerste wandeling van de nieuwe kaart) betaald te worden. 

Tarieven
Strippenkaarten 1 hond 
4 wandelingen: € 64,00 (€16,00 per wandeling)
8 wandelingen: € 120,00 (€15,00 per wandeling)
12 wandelingen: € 174,00 (€14,50 per wandeling)
16 wandelingen: € 228,00 (€ 14,25 per wandeling)
20 wandelingen: € 280,00 (€14,00 per wandeling)

 

Strippenkaart 2 honden
4 wandelingen: € 118,00 (€ 29,50 per wandeling)
8 wandelingen: € 220,00 (€ 27,50 per wandeling)
12 wandelingen: € 318,00 (€ 26,50 per wandeling)
16 wandelingen: € 408,00 (€ 25,50 per wandeling)
20 wandelingen: € 490,00 (€ 24,50 per wandeling)

Losse wandeling
Per keer ongeacht aantal per maand: € 17,50 
2 honden zelfde adres: € 32,50
3 honden zelfde adres: € 45,00

Geldigheid strippenkaart
Alle kaarten zijn maximaal 6 maanden geldig. Daarna verlopen de openstaande strippen. Afspraken over een langer termijn kunnen gemaakt worden, maar zijn niet standaard. 

 

 


aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.