Op deze pagina vindt je ons speelotheek assortiment. Wij breiden bijna wekelijks onze collectie uit. Momenteel is het nog niet mogelijk om een puzzel of object online te reserveren. Heb je iets dat je graag wilt reserveren dan kan dit aan ons per mail of whatsapp-bericht doorgegeven worden. De puzzel wordt, zodra deze weer bij ons terug is, dan voor je apart gehouden. Het ophalen en terugbrengen van puzzels kan op afspraak. Beschikbare dagen zijn: woensdag avond, donderdag avond en zaterdag middag. Gaat jouw hond mee met onze uitlaatservice of train je bij ons? Dan kunnen de puzzels ook bij het ophalen of bij de training worden meegenomen. Per persoon zullen hier afspraken over gemaakt worden. 

spelregels

Brengen en halen

Op afspraak kunnen de artikelen opgehaald worden en teruggebracht worden. In de toekomst wordt het mogelijk om artikelen online te reserveren en komt er de mogelijkheid om buiten afspraak om spullen te halen en te brengen. 

De uitleenperiode per keer is 2 weken. Wil je binnen deze weken de artikelen nog niet terug brengen, dan kunnen ze verlengd worden. In dat geval gaat er opnieuw per week 1 strip van de strippenkaart met een maximum van 3 weken verlening. Bij losse verhuur berekenen we 3 euro per artikel, per week met ook een maximum van verlening van 3 weken.

Fan van een bepaald product? Veel van de artikelen zijn bij ons ook te koop. Iedereen die huurt bij de speel-o-theek krijgt 10% korting op aanschaf van producten die wij in de verhuur hebben. 

Zit jouw hond bij onze uitlaatservice? Dan kan er op afspraak ook spellen neergelegd worden bij het ophalen/brengen van de hond/honden. De artikelen kunnen dan na de uitleenperiode weer klaargelegd worden. Dit is ook van toepassing op trainingen. Let op: het blijft eigen verantwoording om de producten op tijd bij ons terug te krijgen. 

 

Tarieven

Strippenkaarten 
6 ritten
€ 27,00
10 ritten
€ 40,00
20 ritten
€ 70,00
30 ritten
€ 90,00 

 Artikel los huren
€ 5,50 per artikel per keer 

Alle strippenkaarten zijn vanaf uitgifte 26 weken geldig m.u.v. de 30 ritten kaart. Deze is 35 weken geldig. 

Binnenkort kan je naast lid van de speel-o-theek ook lid worden van De Hondenkaravaan. Voor een vast maandbedrag kun je dan artikelen huren, ontvang je het magazine, krijg je korting op training en krijg je korting op de webshop. Ieder speel-o-theek lid ontvangt hier tijdig info over. 


BORG

Bij de eerste strippenkaart betaal je € 30,00 borg. Deze borg blijft bij ons zolang je lid bent van de speelotheek. Wil je geen lid meer zijn, dan krijg je de borg terug. Gaat er tijdens de huur iets stuk, dan zal dit van je borg afgehaald worden. 

Bij losse verhuur betaal je per keer de borg van €30,00. Deze krijg je terug wanneer de spullen weer worden ingeleverd. In veel gevallen is het dus handiger en voordeliger om een strippenkaart te nemen. 

Bij uitgifte en terugbrengen worden de artikelen gecontroleerd op schade en of ze juist schoon gemaakt zijn. Eventueel wordt er (een deel) van de borg ingehouden wanneer het product niet naar behoren is teruggebracht. 

Het inhouden van de borg bedraagt nooit meer dan de aanschaf waarde van de puzzels of artikelen. 


 


Openingstijden

De speelotheek is vanaf 01 september elke woensdagmiddag van 15.00 uur tot 18.00 uur en 19.00 uur tot 21.00 uur geopend en elke laatste vrijdag van de maand van 15.00 uur tot 18.00 uur.

De speelotheek bevindt zich in onze workshopruimte aan huis, Dijkje 59 Ridderkerk. Ingang om de hoek. Let op: het is vooraf verplicht om te laten weten dat je komt. Indien wij geen aanmeldingen hebben kan het zijn dat de speelotheek niet open gaat. Na inschrijving ontvang je onze contactgegevens om een afspraak te maken.