juni 2020

Wij zijn weer helemaal 'back on track'! Met de versoepelde regels kunnen wij weer meer van onze oorspronkelijke lessen aanbieden. Het is ons goed bevallen om vooral 1 op 1 te werken en hebben daarom besloten dat onze groepslessen teruggebracht worden naar maximaal 4 honden per groep. Veel van onze lessen zijn in de buitenlucht en inmiddels lijkt het er op dat de verspreiding daar minimaal is. De lessen die wij in onze binnenruimte houden worden uiteraard geheel volgens de richtlijnen gegeven. 

De afgelopen periode hebben wij uiteraard niet al onze lessen door kunnen laten gaan. De Hondenkaravaan staat bekend om praktijk lessen, maar het mag duidelijk zijn dat daar niet veel van terecht gekomen is. Veel van onze praktijk locaties zijn gesloten of niet verantwoord om te bezoeken. Wanneer de huidige trend doorzet en de besmettingen minimaliseren dan kunnen wij voorzichtig ook weer naar deze lessen gaan kijken. 


lessen in de gemeente nissewaard

Sinds kort heeft De Hondenkaravaan een dependance in Abbenbroek, gemeente Nissewaard. Op maandag en dinsdag (overige dagen in overleg) kunnen daar bij trainster Wilma opvoed- en gedragsbegeleiding lessen worden gevolgd. Ter introductie bieden wij op deze locatie 4 lessen voor  €81,00 aan (reguliere prijs € 97,50). Deze actie is geldig tot 1 september 2020. Voor meer info kan er contact opgenomen worden via info@dehondenkaravaan.nl

 


De Hondenkaravaan is sinds een paar maanden partner van Prins Petfoods. Om dit te vieren verloten wij drie keer een Prins verassingspakket met allemaal lekkers voor jouw hond. Vul eenvoudig onderstaand formulier in en maak kans! 

Doe mee

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


nieuw magazine staat online

Ons nieuwe magazine is klaar en staat online. In dit nummer schrijven wij o.a. socialisatie van pups, pijn bij honden, de basis van gedragsherkenning, EHBO voor honden en nog veel meer. Drie artikelen uit het magazine staan kosteloos gepubliceerd op onze site. Wil je het hele magazine graag lezen? Deze is hieronder te bestellen.Ben je abonnement of trajecthouder bij ons? Dan heb je het magazine begin week 21 in je mailbox ontvangen (deze komen soms in de spam). Eerdere nummers zijn te bekijken via onderstaande knop. 


E-magazine 3 2020

E-magazine 3 2020 met o.a. socialisatie van pups, pijn bij honden, de basis van gedragsherkenning, EHBO voor honden en nog veel meer. Let op: wij hebben nog geen automatisch verwerkingssysteem. Bij aanschaf ontvangt u binnen 12 tot 24 uur de code voor het magazine in de mailbox. Let op: deze kan in de spam komen!

E-magazine 3 2020

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

fotomiddag

We gaan weer fotomiddagen organiseren! 27 juni staat de eerst volgende weer op de planning. Voor een klein bedrag is het mogelijk om een mini shoot te boeken. De foto's worden gemaakt door Sharon (www.sharonvw.com). Voor meer info klik op onderstaande knop. 


Onze maandelijkse webshop acties staan weer voor je klaar. Check snel de pagina voor toffe hondenproducten met korting. Deze maand hebben we een paar van onze favoriete hondenpuzzels en bezigheidsspeeltjes in de actie gedaan! Wat is er in juni en juli te doen aan trainingen?

Privé lessen o.v.b. van Corona maatregelen
Gedragsbegeleiding
Mogelijk op woensdagmiddag, donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag. 

Puppy opvoeding
Mogelijk op woensdagmiddag, donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag. 


Teambuilding

Elke zaterdag 
Tijd: 10.00 uur 

 Elke donderdagavond 
Tijd: 18.30 uur en 20.30 uur 


Teambuilding

Onze combi sport heeft een nieuwe naam: teambuilding. Op donderdagavond en zaterdagochtend (verschillende tijden) geven wij in groepjes van 3 (maximaal 4 honden) teambuildingslessen. In deze lessen leer je samen met jouw hond verschillende oefeningen uit verschillende hondensporten. Het doel ligt tussen 'lekker bezig zijn' en elkaar beter leren begrijpen. Binnen de les wordt er gekeken naar wat geschikt is voor jou en jouw hond. Naast losse oefeningen worden er parcourtjes gelopen en soms (voor wie wil) kleine wedstrijdjes gedaan. Daar gaat het niet om wie het beste is, maar wie het best kan inschatten hoe lang jij en jouw hond over een oefening doen. Het doel van teambuilding is namelijk niet competitie, maar een versterking van relatie tussen mens en hond. Momenteel zijn er voor zowel de donderdagavond als de zaterdagochtend 2 vrije plekken. Kies voor een kort traject van € 70,00 en kijk of dit wat voor jou en jouw hond is of ga voor één van onze langere groepstrajecten (zie tarieven).


Uitschrijven voor de nieuwsbrief

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.