Nieuws

Stichting Contacthond

Augustus 2018 | vanaf heden is Sharon begonnen aan een inwerk traject voor hondenbegeleider bij Stichting Contacthond. Na dit traject start zij met de functie. Een geweldig mooie uitdaging! Contacthond helpt iedereen met een hulpvraag doormiddel van therapiehonden alles uit de therapie te halen. Meer info over Contacthond vindt je hier. 

Verandering bij de uitlaatservice

Augustus 2018 | Per 1 september 2018 gaat Petra Velthuizen het grootste gedeelte van onze uitlaatservice op zich nemen. Zij zal op maandag, woensdag en vrijdag werkzaam zijn. De andere dagen blijven voorlopig door Sharon gedaan worden. Petra loopt vanaf maart 2018 met de uitlaatservice mee en gaat daarnaast haar Erkend Uitlaatservice halen bij Martin Gaus Academie. 

Gezocht: binnen locatie

Augustus 2018 | De Hondenkaravaan is op zoek naar een binnen locatie voor de trainingen. Voorkeur heeft het dat de locatie in Ridderkerk of de buurt daarvan is. Ben jij iemand of ken jij iemand die ons hier verder mee kan helpen? Neem contact op met info@dehondenkaravaan.nl om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken. 


16 september 2018 open dag

Juli 2018 | De open dag van dit jaar is vast gezet op 16 september. Dit jaar zal de dag plaats vinden op het terrein van korfbal vereniging Eureka aan de Koninginneweg in Rotterdam. Tijdens de open dag kan er op een laagdrempelige manier kennisgemaakt worden met ons bedrijf. De dag zal in het teken staan van geld ophalen voor een goed doel. Meer info volgt op de home pagina van deze site en op social media.

Summer school groot succes

Juli 2018 | Onze Summer School is een groot succes. Deze zomer trainen veel cursisten lekker door. Daarnaast hebben wij ook een hoop nieuwe cursisten mogen verwelkomen. Tijdens Summer School hebben wij een aantal trainingen kunnen uitproberen en een aantal hiervan zal in ons reguliere programma worden opgenomen. Wij zijn alvast aan het kijken naar een winter variant. 

Meekijken in de kliniek

Juni 2018 | Zo nu en dan kijk ik mee met een ervaren dierenarts bij Kliniek Ridderkerk. Op deze manier wil ik mijn kennis over honden uitbreiden. Gedrag en gezondheid hebben in veel gevallen een duidelijk verband. Het meekijken is tevens een goede voorbereiding op de module 'Biologie van de Hond' waar ik in oktober 2018 mee start. 


Samenwerking Eureka

Mei 2018 | Per 1 september 2018 gaan wij een deel van onze lessen op het terrein van Korfbal vereniging Eureka op Rotterdam Ijsselmonde geven. Voorlopig gaan de lessen op maandag avond naar deze locatie. 

Donatie voor Reddingshonden.nl

Mei 2018 | Deze maand verkopen wij snuffelmatten voor het goede doel. Een deel van de opbrengst gaat naar Reddingshonden.nl. Er zijn in Nederland mooie initiatieven op het gebied van honden. Helaas zijn zij afhankelijk van giften. Wil je ook een steentje bijdragen? Klik hier voor meer info over de organisatie. 

Publicatie in de Combinatie

Mei 2018 | Fijne PR deze maand. Weekblad de Combinatie heeft mij geïnterviewd over mijn werk. Voor het hele artikel klik je hier. 


Winnaar Facebook snuffelpakket

01 maart 2018 | Het was een erg gewild pakket: ons snuffel-pakket! Wij krijgen honderden reacties binnen op onze Facebookpagina en moesten ook echt goed kijken wie de winnaars waren. Uiteindelijk waren Chantal de Goede, Anne van Leeuwen, Britt van Delft en Tamara Dumas. Heel veel speur plezier allemaal. Laat die honden neusjes maar lekker werken! 

Snuffelmatten voor het asiel

14 februari 2018 | Eind 2017 hebben wij handgemaakte halsbanden verkocht en een deel van de winst gereserveerd voor de dierenopvang in Rotterdam. Van het totaal bedrag hebben wij nieuwe tuigjes kunnen aanschaffen en knuffelmatten kunnen maken. Hond Eva mocht deze namens alle dieren in ontvangst nemen. Vanaf mei gaan wij wederom producten via onze webshop verkopen en ook dan gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel. 

Tekenworkshop in Dogglywood

12 februari 2018 | op uitnodiging ga ik in de week van 29 september tot 06 oktober tekenworkshops geven in het Duitse vakantiepark Dogglywood. Uiteraard staan de workshops geheel in het teken van honden! Dogglywood ligt in het Trusttal in Thüringen en is een walhalla voor mensen die graag hun vakantie in teken van de honden zetten. Op bovenstaande foto sta ik met mijn partner en de hele beren-bende van Dogglywood, genomen tijdens ons laatste bezoek aan het park. Wij kijken ontzettend uit naar ons verblijf in het najaar! Meer info over Dogglywood en de tekenworkshop: www.dogglywood.nl


Goede resultaten!

18 december 2017 | Het jaar 2017 kon ik goed afsluiten met twee goede cijfers voor mijn opleiding tot gedragstherapeut. Met een 8,3 en een 10 een zeer geslaagd en leerzaam eind van een veel bewogen jaar. Na een korte pauze van een paar weken vervolg ik mijn opleiding in januari. 

Hond 2017

10 december 2017 | Op 8 en 9 december 2017 was ik als Hondenkaravaan aanwezig bij Hond2017 in de Amsterdam Rai. Met veel plezier mocht ik workshops verzorgen. Een geslaagde dag mede door de goede organisatie, de gezellige bezoekers en de inspirerende honden-collega's. Een aanrader voor iedereen die van honden houdt: op naar 2018!info@dehondenkaravaan.nl    |      06 37 44 03 33 |     kvk 52007316   |     NL18KNAB 0257794638

Hondentraining Ridderkerk e.o. | Voor trainingslocaties klik hier.