Sinds begin 2020 hebben wij een echt online magazine! 8 keer per jaar berichten wij over alles wat er speelt in onze hondenwereld en bij onze samenwerkingspartners. Dit alles doen we in een schrijfstijl dat past bij de manier waarop wij les geven: speels en hier en daar een beetje gek. Ons allereerste nummer is altijd gratis te lezen en vindt je op deze pagina. Van alle andere nummers hebben wij een kleine gratis editie en een uitgebreide betaalde editie. Cursisten die bij ons een traject volgen krijgen automatisch de uitgebreide editie bij uitkomst van een nieuw nummer in de mail. Het magazine zit namelijk bij elk jaar abonnement. Heb je geen jaarabonnement maar wil je wel graag al onze uitgebreide nummers lezen? Een jaarabonnement (8 nummers) kost € 62,50. Tevens zijn alle nummers los te stellen via deze pagina. Vul in het contactformulier in welke nummers je wilt ontvangen. Na ontvangst van betaling (factuur volgt na ontvangen van het formulier) krijg je de nummers per mail toegestuurd. Losse nummers kosten € 8,95 per nummer. Wij hopen dat het in de toekomst rendabel is om de nummers ook in papier uit te gaan geven. 

Ons magazine wordt niet gesponsord door advertenties. Alle advertenties die zichtbaar zijn in het magazine zijn van partijen waar wij mee samenwerken of waar wij op een andere manier een goede band mee onderhouden. Zij hoeven voor hun publicatie niet te betalen. 

Het introductie magazine

Maak kennis met onze magazine's! Wij hebben altijd met veel plezier blog berichten geschreven als toevoeging op onze visie en lessen. Echter werd de tijd steeds minder om hier goed voor te gaan zitten en om wekelijks een aantal stukken af te krijgen. Zo ontstond het idee van een magazine: een goed gevuld bestand met allemaal artikelen over zaken die wij in de hondenwereld belangrijk vinden. Het magazine komt 10 keer per jaar uit en heeft daarnaast 2 specials. Onze magazine's blijven beschikbaar voor download. Wij proberen onze stukken dan ook zo tijdloos mogelijk te schrijven, zodat ze een altijd een bepaalde relevantie behouden. 

Onderstaand is onze eerste editie te downloaden. Deze editie blijft altijd kosteloos en geeft een goede inkijk in hoe onze magazine's zijn opgebouwd en wat je mag verwachten. Zet dus een lekker kop koffie, plof neer op de bank en blader het magazine door. 

Download
E-Magazine 1 2020
E-magazine 1 2020.pdf
Adobe Acrobat document 19.8 MB

onze edities

Hieronder zijn de losse edities van onze magazines te bestellen. Let op: wij beschikken niet over een automatisch systeem. Wanneer je het magazine besteld en betaald hebt sturen wij binnen 24 uur het magazine naar je toe. Wanneer het mogelijk is om dit te automatiseren zullen wij dit direct doen. Wil je automatisch onze magazine's ontvangen? Neem dan een jaarabonnement. 

Magazine 2 2020

Met o.a. hoe leert een hond, de relatie tussen erfelijkheid en gedrag, honden die niet alleen thuis kunnen zijn, de Tellingtonmethode, spelgedrag van de hond en nog veel meer. 

Magazine 2 2020

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

E-magazine 3 2020

E-magazine 3 2020 met o.a. socialisatie van pups, pijn bij honden, de basis van gedragsherkenning, EHBO voor honden en nog veel meer. Let op: wij hebben nog geen automatisch verwerkingssysteem. Bij aanschaf ontvangt u binnen 12 tot 24 uur de code voor het magazine in de mailbox. Let op: deze kan in de spam komen!

E-magazine 3 2020

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

basis artikelen

Van elk magazine publiceren wij 3 artikelen kosteloos op onze website. Via onderstaande links kan je de artikelen lezen. Wil je het hele magazine?
Het volledige magazine is op deze pagina te bestellen. De basis artikelen blijven onbeperkt beschikbaar. 

Magazine 2 2020


onze specials

Onze eerste special volgt rond eind april/begin mei met als thema: alle leuke spelletjes voor jouw hond thuis. 

neem een jaarabonnement

Wilt u een jaarabonnement? Vul dan onderstaand formulier in. Let op: wij sturen een bevestiging per mail. Het is belangrijk dat u daar op antwoord, zodat wij zeker weten dat wij het juiste mail adres hebben ontvangen. Na de bevestiging ontvangt u de factuur voor het abonnement. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.