Een huis vol

Vaak hebben kinderen en honden een magische aantrekkingskracht tot elkaar. Veel ouders weten dat dit in een korte periode van 'heel leuk samen' over kan slaan in 'stop!'. Ook kan het gebeuren dat de liefde van één kant lijkt te komen. Jouw dreumes laat geen kans onbenut om de hond aan te raken, die direct op staat en zijn heil ergens anders gaat zoeken. Frustratie bij het kind (want waarom vindt de hond mij niet lief) en frustratie bij de hond (geef mij ruimte). Het is belangrijk om als ouder inzicht te krijgen in hoe je dit op een goede manier kan reilen en zeilen. In de lezing 'een huis vol' kijken wij hoe honden naar kinderen kijken, wat je met beiden kunt ondernemen zonder dat de vlam in de pan slaat en hoe je het gedrag van jouw hond beter kan begrijpen. Deze lezing is een aanrader voor ieder gezin dat te maken heeft met het thema 'kind en hond'. 

Tarief


Tarief per persoon  
€ 35,00 p.p (€25,00 i.c.m. training)
Introducé: € 20,00 

Theorieles inplannen buiten bovenstaande data is mogelijk. Tarief hiervoor is € 50,00 p.p, bij aanmelding van 2 mensen € 40,00 p.p en bij aanmelding van 3 of meer mensen € 30,00 p.p.
Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Data


Donderdag 19.30 uur - 21.00 uur
13 dec & 20 dec

Locatie


Locatie groepen groter dan 4 personen
'Het Bolwerk', La Reijstraat Ridderkerk

Locatie groepen kleiner dan 4 personen
Dijkje 59, Ridderkerk

Aanvullend


Deze lezing is los te volgen of in combinatie met praktijklessen. Deelname aan deze lezing geeft 10% korting op een (toekomstige) training bij ons. 

Na het volgen van deze lezing ontvang je een deelnemers bewijs.

Het is mogelijk om eigen beeldmateriaal mee te nemen ter beoordeling. Dit beeldmateriaal dient uiterlijk een week voor de lezing bij ons binnen te zijn.info@dehondenkaravaan.nl    |      06 37 44 03 33 |     kvk 52007316   |     NL18KNAB 0257794638

Hondentraining Ridderkerk e.o. | Voor trainingslocaties klik hier.