snuffelsafari

Neus aan en pootjes opgewarmd: ontdek samen met jouw hond onze avontuurlijk ingerichte tuin. Verdeeld over 5 verschillende ruimtes kan er gesnuffeld, geklommen, gekropen en ontdekt worden. Alle onderdelen kunnen, mits veilig aangeleerd, gebruikt worden voor jong en oud. Iedere nieuwe snuffelsafari-ganger volgt eerst twee individueel begeleide lessen. Via die weg kunnen onze professionals meekijken en tips geven over het veilig gebruik van alle attributen. Daarna kun je, zoveel als je wilt, zelfstandig samen in de villa tuin vertier hebben. Liever mét begeleiding blijven volgen? Dat kan! Wij bieden individuele lesblokken van 6 lessen aan voor jou en jouw hond/honden. Op maat leer je hoe jullie de leukste parcourtjes kunnen lopen en je krijgt tips en adviezen om jouw hond op eigen niveau uitgedaagd te houden. 

SPELREGELS

Om de Snuffelsafari zo fijn mogelijk te laten verlopen zijn er aan aantal spelregels die voor een bezoek goed zijn om te weten:

  • Een Snuffelsafari wordt afgenomen per persoon/gezin. Wil je samen met een vriend/vriendin en honden komen? Meldt dit duidelijk bij de aanmelding. Voor een extra Snuffelsafari-ganger bereken wij een toeslag. 
  • Het is per persoon/gezin toegestaan om met twee honden te komen. Voor iedere extra hond rekenen wij een meerprijs. 
  • Iedere Snuffelsafari duurt 35 minuten. 
  • Een Snuffelsafari kan 24 uur voor de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Daarna worden de kosten doorberekend. 
  • Gebruik van de Snuffelsafari is ten alle tijden op eigen risico. 

TIJDEN

Snuffelsafari zonder begeleiding
Woensdagochtend
Vrijdag ochtend

Snuffelsafari met begeleiding
Vrijdagmiddag