Kind & hond

Zowel kind als hond hebben een belangrijke plaats in het gezinsleven. Het is dus fijn dat het contact tussen beiden goed verloopt. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan positieve interactie tussen kind en hond. 

De Hondenkaravaan biedt verschillende trajecten aan om deze interactie te bevorderen. Dit kan zijn voor mensen die binnen het gezin kind en hond hebben, maar ook voor kinderen die angst hebben. Daarnaast zien wij positieve ontwikkelingen voor kinderen met minder zelfvertrouwen wanneer zij oefeningen doen met (getrainde) honden. 

Net als al onze trainingen zijn ook alle trainingen die onder 'Kind & Hond' vallen kleinschalig en persoonlijk. 
Angst voor honden

Onze maatschappij telt een hele boel honden. Fantastisch als je een liefhebber bent, maar minder leuk als je helemaal niet van honden houdt. Het kan zelfs problematisch worden wanneer angst een rol gaat spelen. De Hondenkaravaan geeft training om met deze angst om te leren gaan. 

Kind & Hond training

Kind & hond: een top team! Dat wil zeggen, wanneer beiden elkaar goed begrijpen. Soms kan een training daar bij ondersteunen. De kind & hond training is gericht op het goed en verantwoord met elkaar leren omgaan. Leuk én leerzaam voor zowel kind als hond. 

 info@dehondenkaravaan.nl    |      06 37 44 03 33 |     kvk 52007316   |     NL18KNAB 0257794638

Hondentraining Ridderkerk e.o. | Voor trainingslocaties klik hier.