Weten wat jouw hond zegt is één van de belangrijkste zaken in jouw relatie tot jouw hond. Je kan sneller herkennen hoe de hond zich in een situatie voelt en of je daar op moet inspelen. Herkenning van gedrag behoort voor ons tot de basis kennis voor iedere hondenbegeleider. Tijdens de kennisdag 'Gedragsherkenning' duiken we in het gedrag van honden en bekijken we aan de hand van van verschillende video's het gedrag van honden. Voor deze dag is het mogelijk om eigen video's in te sturen die we met de aanwezige bekijken en analyseren. 

Het doel van de dag is om beter het gedrag van je eigen hond te leren lezen, even als het gedrag van andere honden. Weet je wat er in een hond omgaat dan kan dit preventief werken. Denk aan het voor zijn van incidenten of het voorkomen dat jouw hond in een situatie komt waar de hond zich niet fijn bij voelt. Tijdens de dag behandelen we verschillende soorten gedrag zoals angst, onzeker en zeker gedrag, stress, agressie en ontspannen gedrag. De dag is zonder eigen hond. Wel zullen er honden aanwezig zijn die live geanalyseerd gaan worden. Want leren van een video is leuk (en gaan we ook zeker doen) maar leren vanuit de praktijk is nog leuker. 

Het is mogelijk om na de dag een video coachingsessie te boeken. Tijdens deze sessie kun je het gedrag van jouw hond bespreken. Hiervoor is het wel nodig dat het gedrag eerst op video gezet wordt. Het hoe en wat wordt tijdens de dag uitgelegd. 

data/tijd

20 februari 2021 10.00 uur - 16.30 uur

locatie

Pottenbakkerstraat 17, Ridderkerk

tarief

€ 75,00 inclusief koffie/thee en lunch en video coach sessie 35 minuten na de les dag. Inschrijven met 2 personen € 140,00.

 

Trajecthouders krijgen 10% korting. Let op: om 10% korting te krijgen dien je op moment van betalen trajecthouder te zijn. De korting wordt na betaling retour gestort. 


aanmelden

Gedragsherkenning

Reserveer direct een plek voor deze kennis dag. 

Dag van de uitvallende hond

€ 75,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1