Van een hond met uitvalgedrag kun je behoorlijk radeloos worden. Soms omdat je niet begrijpt waarom hij het doet en soms omdat de mening van je omgeving zwaar kan vallen. Uitval gedrag is één van de meest voorkomende zaken waar onze hulp voor wordt ingeschakeld. Door de jaren heen hebben wij veel verschillende redenen gezien dat een hond kan uitvallen. Tijdens ' De Dag Van De Uitvallende Hond' gaan we aan de hand van video's bekijken wat er allemaal achter uitval gedrag kan zitten. We bespreken mogelijke oorzaken en nemen een aantal veel gehoorde tips door. Werken die of juist niet en waarom? Op de dag is ruimte om meegebrachte video's (van te voren ingestuurd) te bekijken. 

De kennisdag 'De Dag Van De Uitvallende Hond' heeft als doel meer inzicht te geven in het gedrag van jouw hond. Daarbij geven wij je tools om sterker en stabieler in het gedrag van jouw hond te staan, zodat je met een frisse en positieve blik naar het gedrag en de toekomst kan kijken. Na de dag is er de mogelijkheid om een video coachingsgesprek in te plannen met betrekking tot het uitvallen van jouw hond. 

data/tijd

21 november 2020 10.00 uur - 16.30 uur

locatie

Pottenbakkerstraat 17, Ridderkerk

tarief

€ 75,00 inclusief koffie/thee en lunch en video coach sessie 35 minuten na de les dag. Inschrijven met 2 personen € 140,00.

 

Trajecthouders krijgen 10% korting. Let op: om 10% korting te krijgen dien je op moment van betalen trajecthouder te zijn. De korting wordt na betaling retour gestort. 


aanmelden

Dag van de uitvallende hond

Reserveer direct een plek voor deze kennis dag. 

Dag van de uitvallende hond

€ 75,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1