voedingsavond prins

Luister je mee naar onze voedingsexpert van Prins Petfoods? Op 14 oktober zitten wij om 19.30 uur digitaal klaar voor alle ins en outs over voeding bij hond én kat. Goed om te (w)eten! Omdat we kennis over voeding en onze producten heel belangrijk vinden, organiseren we speciaal voor jullie een lezing over Algemene voedingsleer. Binnen deze lezing gaan we dieper in op de voedingsbehoeften van onze honden en katten. We beginnen bij het begin; de voorouders en de verschillen tussen hen en onze huidige huisdieren. Vervolgens gaan we in op de verschillende onderdelen van een voeding, hoe een voeding is opgebouwd, welke verschillende soorten voedingen er zijn en hoe deze worden gemaakt worden. Ten slotte nemen we je mee op reis door het maag- darmstelsel van de hond en kat en leer je hoe de voedingen uiteindelijk verteerd worden.  Verder behandelen we, hoe je een verpakking leest. Op een verpakking staat namelijk  heel veel informatie, maar wat is nu juist de nuttige informatie en wat mag er op staan en wat niet? Wat is bijvoorbeeld de wetgeving achter de tekst ‘verrijkt met…’? De lezing wordt gegeven door Diane Verhagen van Prins Petfoods en is exclusief en kosteloos voor cursisten van De Hondenkaravaan. Let op: de lezing wordt i.v.m. Corona digitaal gegeven. Ondanks dat het digitaal is, is er wel een maximum aantal dat kan deelnemen. Schrijf je dus snel in (onder aan deze pagina) want vol is vol! Inschrijven kan tot zondag 11 oktober. Ben je ingeschreven maar kun je toch niet deelnemen? Meldt je dan 24 uur voor de lezing af. Zo kunnen wij het plekje nog aan iemand anders geven. Niet tijdige afmeldingen brengen wij € 9,95 in rekening i.v.m. gemaakte kosten voor het digitale systeem. 

over diane

Hoi, ik ben Diane, werkzaam bij Prins als voedingsdeskundige en relatiebeheerder. Ik bezoek onze relaties, geef adviezen en verzorg verschillende trainingen. Daarnaast houd ik me actief bezig met de professionele sportvoedingen van Prins en de samenwerkingen die we hierbij aan gaan. 

 

Met mijn vorige honden heb ik verschillende sporten gedaan: obedience, agility, jacht maar vooral flyball. Flyball is mijn passie! In 2018 ben ik 1 van de juryleden geweest op het eerste WK in Frankrijk en mijn doel is om nog eens een keer met mijn eigen hond en team mee te draaien in de top. De eerste stappen zijn gezet met mijn huidige hond Joe!

 

Honden en katten moeten dagelijks eten, dus voeding is heel belangrijk. Het is mijn streven om elk dier te kunnen voorzien van een voeding op maat, met daarbij een passend advies.

Heb je vragen over de voeding van jouw hond of kat en wil je een passend advies, ik help graag!

Ik zie je graag tijdens de Lezing bij de Hondenkaravaan!


inschrijven

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.