Jullie hebben het er met elkaar al tijden over: zullen we een hond nemen? De beslissing blijft toch een beetje in het midden hangen. Natuurlijk is het leuk, maar wat heeft het voor impact op ons leven? Misschien hebben jullie wel al de beslissing genomen om een hond in huis te nemen, maar zijn er nog niet uit wat voor hond het moet gaan worden. Op internet lijken alle hondenrassen prima bij iedereen te passen, maar is dit ook zo? In de lezing vertellen wij onze eigen ervaring en die van cursisten over het hebben van een hond en de zaken die dit met zich mee kan brengen. We bespreken het financiële stukje van het hebben van dieren en nemen een aantal populaire rassen onder de loep. Ook kijken we naar het in huis halen van een herplaatser, wat weer een heel andere weg kan zijn dan een pup. Het doel van de avond is iedere deelnemer op zijn eigen manier met meer inzicht naar huis te laten gaan. Zodat zij de vraag kunnen beantwoorden: 'nemen we echt een hond?'. 

De Hondenkaravaan vindt het belangrijk om preventief advies te geven over het hebben en houden van honden. Daarom
 bieden wij deze lezing een paar keer per jaar kosteloos aan. Er wordt een kleine vergoeding gerekend voor het gebruik van de lezingen ruimte, even als koffie/thee en wat lekkers. 

data en tijden

Woensdag 7 oktober 2020 19.00 uur - 21.30 uur
Woensdag 9 december 2020 19.00 uur - 21.30 uur 
Woensdag 27 januari  2021 19.00 uur - 21.30 uur 

locatie

Pottenbakkerstraat 17, ridderkerk 

Tarief

€ 10,00 p.p 


direct reserveren

We nemen een hond!

Vul bij de check out de gewenste datum in. Na ontvangst van de betaling versturen wij een bevestiging en is de reservering definitief. 

We nemen een hond!

€ 10,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1