Honden zijn geweldig. Toch kan het gebeuren dat jouw hond gedrag krijgt waarvan je niet goed weet wat je er mee moet. De omgeving kan een rol gaan spelen in hoe jij je rondom het gedrag van jouw hond voelt. Dit kan voor veel mensen mentaal een grote belasting worden. Meningen van familie, vrienden en de buurt zorgen er soms voor dat je onzeker wordt en kan gaan op zien tegen wandelingen en uitjes met jouw hond. Wanneer daarvoor eenmaal een basis is gelegd kan het een grote uitdaging zijn om met optimisme aan het gedrag van jouw hond te gaan werken. Immers zul je in dat proces ups en downs gaan ervaren en de downs kunnen er voor zorgen dat je het moeilijk vindt om door te zetten. 

De avond 'Ik wil mijn verhaal kwijt' is bedoeld voor mensen die onzeker zijn over de relatie met hun hond en het moeilijk vinden om met de omgeving om te gaan. Tijdens de avonden geven wij tools om om te gaan met kritiek en kan je jouw verhaal kwijt bij lotgenoten. Het doel van de avond is met een frisse blik weer aan de slag kunnen met het gedrag van jouw hond en steviger te staan rondom de mening van andere. 

data en tijden

Woensdag 4 november 2020 19.00 uur - 21.30 uur
Woensdag 13 januari 2021 19.00 uur - 21.30 uur 
Woensdag 3 maart 2021 19.00 uur - 21.30 uur

locatie

Pottenbakkerstraat 17, Ridderkerk 

tarief

€ 50,00 p.p
Inclusief koffie/thee en lekkers, goodie bag en een hand out met handige oefeningen voor thuis. 

Cliënten van Dierenkliniek Ridderkerk krijgen met een doorverwijskaart 15% korting. 


direct reserveren

Ik wil mijn verhaal kwijt!

Vul bij de check out de gewenste datum in. Na ontvangst van de betaling versturen wij een bevestiging en is de reservering definitief.  Heb je een verwijskaart van Dierenkliniek Ridderkerk? Deze kan op de avond aan ons overhandigd worden, waarna wij de korting terugstorten. Wil je dit liever niet? Stuur dan een mail naar info@dehondenkaravaan.nl, zodat wij de korting direct op een aparte factuur kunnen berekenen. 

Help: we hebben een pup!

€ 50,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1