Let op: door corona kan het zijn dat onze avonden digitaal gegeven worden. Dit wordt tijdig gecommuniceerd. 
Meerdere keren per jaar organiseren wij coachingsavonden, gericht op verschillende onderwerpen. 

we nemen een hond! (of toch niet..)

Het in huis nemen van een hond is een grote beslissing. Met de komst verwelkom je een nieuw individu in je gezin, wat een impact kan hebben op jouw leven. Deze lezing is bedoeld voor iedereen die overweegt om een hond te nemen, maar dit nog niet zeker weet of nog niet goed weet welk type hond bij ze past. 

Help, we hebben een pup!

Daar is de pup dan. Schattig als geen ander, maar help: wat een werk! Bij de coachingsavond 'Help, we hebben een pup!' bespreken wij de 5 meest voorkomende vragen van pup eigenaren. Daarbij sparren en coachen wij op vragen uit het publiek met als doel meer kennis en inzicht in het hebben van een jonge hond in huis. 


ik wil mijn verhaal kwijt!

Het hebben van een hond met probleemgedrag kan een groot gevolg hebben op het mentale welzijn van de gezinsleden. De omgeving kan zorgen voor een negatieve sfeer met veel verwijten, waardoor de lol van het hebben van een hond soms tot een 0 punt kan dalen. 'Ik snap mijn hond niet' is speciaal bedoeld voor mensen die graag met hun hond vooruit willen maar dat emotioneel niet altijd meer kunnen. Tijdens de avond kijken we hoe we jouw mindset kunnen veranderen en is er ruimte om te praten met gelijkgestemde.